&noscript=1 />

Barnesikring

Kjells markiser har barns sikkerhet som høyeste prioritet og leverer barnesikre solskjermingsprodukter for et trygt hjem.

Små og store barn er nysgjerrige vesener som stadig utforsker den verdenen som omgir dem. Som nybakt forelder eller besteforelder oppdager man plutselig at harmløse ting som gardiner eller solskjerming kan være en potensiell trussel mot barnets sikkerhet. En viktig del av vårt etiske grunnlag og grunnleggende designfilosofi er å levere trygge produkter som skaper et sikkert hjem for barn. Vi følger EUs direktiver for barnesikring av innvendig solskjerming og har endret en del komponenter på produktene fra Kjells markiser for å oppfylle den nye sikkerhetsstandarden. For å redusere risikoen for ulykker med små barn involvert, vil kjede eller snor i standard betjeningslengde i de fleste tilfeller ikke overstige 1 meter. Dette for å unngå at barn når opp til og kveles av usikre løkker, snorer og wire. Vi har også helt snorløse alternativer for aller høyeste dyre- og barnesikkerhet.

Vi tar barns sikkerhet på alvor! Våre montører monterer alle interiørprodukter i henhold til veiledning for barnesikring og snorer. Les mer i Solskjermingsforbundets informasjonsskriv.

SmartCord® og LiteRise® for optimal barnesikring

Vi har omfattende barnesikker funksjonalitet på tvers av produktspekter. For Duette® finnes det revolusjonerende og patenterte løftesystemet SmartCord® med uttrekkssnor med konstant lengde som gir deg mulighet til å heve og senke gardinen ved å ”pumpe” med snora. For plissé og Duette® tilbyr vi løsningen LiteRise®, et snorløst system som hever og senker ved å skyve opp eller trekke ned med bunnlisten. Både persienner, rullegardiner, plisségardiner og Duette® kan leveres med snorløs håndtaksbetjening.

Duette® kjells markiser 8

En annen måte å unngå potensielt farlige snorer og tråder på, er å velge en motorisert betjening. De fleste av våre interiørprodukter har muligheten for dette. Dersom man velger å gå for en løsning med snor eller runddragsline, kan man ivareta sikkerheten ved bruk av medfølgende snorholder. Betjeningssnor og andre funksjonssnorer skal festes med denne snorholderen mot veggen.

Med barnesikker solskjerming fra Kjells markiser hjelper du å ivareta barnets sikkerhet i hjemmet.

Generelle råd for barnesikring av solskjerming:

• Hold snorer og tråder utenfor barns rekkevidde.
• Plasser seng og andre møbler vekk fra vinduer med betjeningssnorer.
• Ikke bind snorene sammen. Pass på at de ikke tvinner seg eller lager løkker.
• Monter i henhold til anvisning med alle de vedlagte komponentene som fremmer sikkerheten.

Kontakt oss gjerne for å skreddersy den mest barnesikre løsningen for ditt hjem!

Len deg tilbake - vi gjør alt

– Gratis befaring og oppmåling
– Uforpliktende tilbud
– Få produktene ferdig montert