&noscript=1 />

Slik bestiller du

For å bestille en gratis befaring og måltilpassing, kan du ringe, sende oss en e-post eller fylle ut kontaktskjemaet. Kundesenteret vårt sender da beskjed til en av våre erfarne salgskonsulenter eller forhandlere over hele Norge, som tar kontakt med deg så snart som mulig.

sPnZD71cQJ6oks91BWf4w

Når salgskonsulenten eller forhandleren i ditt distrikt har tatt kontakt, avtaler dere tid for en gratis befaring. Salgskonsulenten kommer så hjem til deg og gir deg gode råd ut fra ditt behov. Deretter tas nøyaktige mål, som vi er ansvarlige for, før du får et uforpliktende pristilbud på ønsket løsning.

Dersom du godtar pristilbudet, skrives ordren og produktene blir spesialprodusert etter mål på fabrikk i Norge. Når produktene er ferdig produsert, blir de levert og montert av en av våre erfarne montører. Enklere blir det ikke!

Kontakt oss i i dag via kontaktskjemaet for å gjøre en avtale!

Send skjemaet, slapp så av, vi ordner resten:

Fyll ut og send inn kontaktskjema for et gratis og uforpliktende tilbud.
En av våre selgere kontakter deg for å fastsette tidspunkt for befaring hvor du vil få gode råd før vi tar mål, som vi er ansvarlige for, til ønsket løsning.
Du vil få et uforpliktende tilbud på en skreddersydd løsning for ditt behov. Vi monterer gjerne for deg for best mulig resultat.
solskjerming
Når du skal velge solskjerming kan du gjøre det så trendy eller diskret som du selv ønsker.