&noscript=1 />

Automatikk og motorisering

smarttelefon og automatikkboks

App-styring | Tahoma Switch

Styr solskjermingen med mobil Somfy TaHoma switch lar deg enkelt betjene solskjermingen via app. Mange muligheter med tidsstyring, sensorer, stemmestyring og eventuelt integrasjon mot andre

Les mer
ikon stikkontakt

Kablet installasjon

Solskjerming og smarthus Kablet installasjon av solskjerming velges i dag først og fremst der produktene skal kobles opp mot et system i smarthus. Våre produkter

Les mer
ikon wifi-signal

Trådløs installasjon

Trådløs styring av solskjerming Med trådløs installasjon blir det sendt ut et signal fra en fjernkontroll eller trådløs veggbryter til markisen/solskjermingen. En eventuell sol- og

Les mer

Ønsker du automatikk og motorisering til solskjermingen? Vi vet hvor viktig smarte løsninger er for våre kunder. Derfor får du muligheten til å få trådløs eller kablet installasjon på våre produkter.

Kablet løsning for solskjerming

Noen foretrekker enklere varianter av automatikk og motorisering. Med kablet løsning kan du også oppgradere eksisterende anlegg ved å koble det opp mot system for smarthus. Kablet løsning, hvor du trykker opp eller ned (ut eller inn) på en bryter er den enkleste form for fjernstyring.  Tror derfor det passer dårlig å bruke argumenter om smarthjem for dette.

Trådløs løsning for solskjerming

En trådløs installasjon krever kun én utvendig stikkontakt. Denne er til motor, og eventuelt sol- og vindvakt. Den trådløse løsningen gir deg bekvemmeligheten med å kunne bruke fjernkontroll. Motoren plasseres inne i dukrøret, og sørger for at stoffet alltid rulles opp og er strukket ut på korrekt måte. En fjernkontroll eller trådløs veggbryter lar deg enkelt justere markiser og annen solskjerming, uansett hvor i rommet eller på terrassen du måtte befinne deg.

Somfy TaHoma switch lar deg enkelt betjene solskjermingen via app.

Mange muligheter med tidsstyring, sensorer, stemmestyring og eventuelt integrasjon mot andre smarthus systemer. TaHoma switch kobles til wifi, og lar deg betjene alle utvendige og innvendige solskjermingsprodukter, men også andre produkter som garasjeport åpner, lys og Sonos høyttalere for å nevne noe.

TaHoma switch er i dag kompatibel med over 280 utstyrsserier blant alle Somfy-produkter og andre store varemerker innen utstyr for hjemmet, samt stemmeassistenter som Apple Homekit, Google Assistant og Amazon Alexa. TaHoma switch er utviklet for at den skal være den mest komplette smarthjemløsningen på markedet.

Enten du er en nybegynner eller en avansert bruker som bor i et hus eller en leilighet, uansett installasjonens størrelse og antall utstyrsenheter, vil det være svært enkelt å bruke TaHoma switch.