&noscript=1 />

5 grunner til å kjøpe screens

Screens er den mestselgende solskjermingen til moderne boliger for tiden. Her kan du lese hvorfor.

screens

Screens er den mestselgende solskjermingen til moderne boliger for tiden. Det er et stilrent produkt som enkelt kan integreres i fasaden. Det egner seg derfor meget godt i funkishus og boliger med store vindusflater.

Les også: Fra badstue til svale rom

Fordeler med screens

solskjerming
Screens kan være en effektiv energisparer både sommer og vinter, fordi de holder varmen ute eller inne etter behov.
  1. Du beholder utsikten, samtidig som solen og varmen forblir på utsiden. Det er målt en betydelig reduksjon av varmeinnslipp fra solen.
  2. Robust solskjerming som tåler vind og dårlig vær.
  3. Enkelt å vedlikeholde: Vaskes med svamp og hageslange. Screens vil ikke samle like mye støv som en persienne.
  4. Tar lite plass; selve kassetten er 10 x 10 cm (uansett dukstørrelse). Kan enkelt monteres under vannbrettet på de fleste vinduer.
  5. Du kan tilpasse screens etter fasaden eller din personlige stil med mange ulike farger.
  6. Det robuste designet gjør at de kan brukes som levegg, fordi de beskytter mot både sol, vind og innsyn.

Se alle våre screens her.

Kontakt oss for gratis befaring og uforpliktende tilbud

En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, vise opp farge- og materialprøver, og ta nøyaktige mål. Så snart dere er enig om en løsning som dekker dine behov, setter vi opp et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Relaterte produkter

Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.
Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer