&noscript=1 />

5 grunner til å kjøpe solskjerming

Det er flere fordeler med solskjerming enn skjerming fra sola!

1. Beskytte mot overoppheting

Den mest åpenbare grunnen er at solskjerming dekker for solen, men den reduserer i tillegg innetemperaturen inntil 12 prosent. Det gir bedre inneklima på varme sommerdager.

Les hvordan solskjerming reddet inneklimaet hos Svein Erik her.

2. Energisparing

Solskjerming fungerer også som en effektiv energisparer om vinteren. Når kulden setter inn reduserer solskjerming varmetapet i boligen, og dermed behovet for fyring. Har du kjøleanlegg i boligen vil solskjerming naturligvis også begrense energibruken om sommeren.

Les mer om solskjerming og energisparing her.

3. Hindre innsyn

solskjerming

Naboer og forbipasserende tett innpå kan være en utfordring hvis du liker privatliv. Solskjerming er en elegant løsning mot dette, og flere solskjermingsprodukter gjør at du fortsatt kan se ut mens andre ikke ser inn.

4. Lag et fint uterom

nova_marcesa_002

Terrassemarkiser gir sval skygge for solen og lunere utekvelder på terrassen. Screens kan også fungere som levegg på terrassen eller balkongen. Sett opp et par slike, så har du plutselig et praktisk og lunt uterom som kan nytes selv når det ikke er sol. Om vinteren kan du bruke det til oppbevaring eller klestørk, for eksempel.

Les hvordan familien Aalbu i Trondheim forvandlet et ubrukelig uterom til koselig samlingsplass med solskjerming.

5. Skreddersydd for deg

solskjerming

Når du bestiller befaring kommer vår ekspert hjem til deg for å finne løsningen som er best for akkurat din bolig. Ingen standardløsninger, vi produserer så i henhold til dine behov og mål. Les mer her.

Se vårt tilbud av innvendige solskjermingsprodukter her.

Relaterte produkter

Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.
Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer