&noscript=1 />

Behagelig inneklima med automatisering

Få en hverdag som tilpasser seg dine behov!

soverom med hvite gardiner og brune vegger, dame som kommer inn i rommet

FÅ EN HVERDAG SOM TILPASSER SEG DINE BEHOV!

Tenk deg en verden som står på pinne for deg og rett og slett venter på ditt neste vink – ja, du trenger faktisk ikke å vinke en gang, fordi omgivelsene dine bare tilpasser seg dine ønsker og behov. Aldri for varmt, aldri for kaldt, kaffen klar når du ønsker den, skru av lyden på svigermor, eller vips; omgi deg med de menneskene du helst vil være med på det stedet du aller helst kunne ønske at du var.

 

Somfy outdoor sunprotection 6

 

Smarthus og solskjerming

Vel, vi er vel kanskje ikke helt der enda, men smarthusteknologien begynner å innta boligbransjen – og her er det faktisk ganske mye som skjer. For de som ønsker å ta dette helt ut finnes det hele hus med kjøleskap som bestiller opp maten for deg, selvvaskende vinduer, funksjoner som skrur av og på lys og vaskemaskiner, regulerer temperaturen og til og med produserer og regulerer strømmen du trenger for et komfortabelt bomiljø.

 

Somfy indoor sunprot 5
En hverdag tilpasset lyset og varmen du ønsker å ha i hjemmet ditt.
Smarthus – i den grad du vil

Når du kjøper et produkt fra Kjells Markiser har du mulighet til å få inn litt smarthusteknologi i hjemmet ditt – på det nivået du vil. Ønsker du å ta den helt ut kan små sensorer registrere omgivelsene og styre solskjermingsproduktene dine etter dine ønsker om f.eks lys, temperatur og vind. Ved å installere en TaHoma-boks kan du koble produktene dine til mobilen og få full oversikt og mulighet til å styre hjemmet ditt fra den. Høres dette alt for mye ut for deg, men du like vel ønsker en viss komfort ift kontroll på inneklimaet, går det an å installere motor på både garasje- og solskjermingsproduktene dine og koble disse til en fjernkontroll, som gjør at du lett kan sitte i sofaen og manuelt regulere de automatiserte produktene i huset ditt.

 

Somfy indoor sunprot 9
Få kontrollen på huset ditt – enten fra en fjernkontroll, eller fra mobilen.

 

Snakk med en av våre dyktige selgere for å se hva som går an i ditt hjem! Smarthus-hverdagen er kanskje nærmere enn du tror. 😉

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer