&noscript=1 />

Bestselgeren som tåler en høststorm

Screens er ikke bare effektiv skjerming mot den varmeste sommersola, de demper også den lave høstsola samtidig som du beholder utsikten. I tillegg tåler de mer vind enn all annen utvendig solskjerming.

Zip Screens - Kjells Markiser

Screens har vært bestselgeren blant Kjells Markiser sine utvendige solskjermingsprodukter i flere år, og det kan vi godt forstå. De krever lite plass, skjermer for både sol og innsyn, samtidig som den geniale, perforerte duken lar deg beholde utsikten.

Fra fem meters levegg…

Zip Screens - Kjells Markiser
Screens er ypperlig til store vindusflater – stilren og enkel solskjerming.

Screens er også svært fleksible, både hva størrelse og bruksområde angår. Med en maksimal størrelse på screen på fem meters bredde og fem meters høyde, kan du bruke disse også på svært store vinduer. Eller, om du har en uteplass med tak, vil du kunne bruke screens som en levegg i hele uteplassens bredde, slik dette paret på Raufoss har gjort.

…til de minste vinduene

sl60 02 large large
Zip-screen mini gjør solskjermingen på små vinduer tidløs og diskré.

Med varianten Zip screens mini kan du også bruke screens som solskjerming i alt fra vippevinduer og terrassedører til små vinduer. Dermed kan du gi huset et konsistent uttrykk med samme solskjerming over alt, uavhengig av størrelse på dører eller vinduer.

Tåler liten storm

Det er lite risiko forbundet med å bruke markiser eller pergola i vindutsatte områder. Med funksjonen vindautomatikk vil motoren selv trekke inn duken når det blir for mye vind. Men med screens er du garantert et produkt som tåler mye vind, nærmere bestemt 24 meter per sekund, tilsvarende liten storms styrke. Og når du nærmere deg den vindstyrken, er det kanskje på tide å la vindautomatikken trekke opp duken uansett.

Grunnen til at screens tåler mye vind, er todelt. For det første gjør det unike festesystemet i skinner på hver side at duken er solid forankret. For det andre gjør de små «hullene» i duken at vinden ikke tar like godt som i tette duker.

Fakta om screens

  • Maksimal stabilitet via et unikt festesystem, etter samme prinsipp som lynlås.
  • Tåler vind opptil 24,4 m/s (liten storm).
  • Duken er vevde, PVC-belagte glassfibertråder. Disse er vevd diagonalt for maks styrke, og gir den «perforerte» effekten. Du kan velge mellom en rekke ulike farger på dukene.
  • Effektiv solskjerming: inntil 90 % reduksjon av varmeinnslipp fra sola
  • Screens stopper varmeenergien fra sola, men gir bra utsyn og lysinnslipp
  • Kjells Premium Zip-screen har markedets laveste toppkasse, noe som gir økt utsikt innenfra hvis lav montasjehøyde, f.eks. ved lave vannbrett eller lavt takutstikk/gesims
  • Stilrent produkt med lekker integrering i fasaden.

Relaterte produkter

Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Zip screens mini ZS80P passer ypperlig for små vinduer. Screenen er godt egnet for vippevinduer og terrassedører eller små vinduer.
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer