&noscript=1 />

Derfor doblet en markise verdien i dobbel forstand for en av Oslos beste terrasser

I den grad man kan måle «kos» i verdi, så er det ingen tvil om at familien Sejersted har erfart en kraftig verdiøkning i terrassekos etter markisen kom på plass.

Designmarkise over veranda

Overskriften er kanskje strukket vel langt, men i den grad man kan måle «kos» i verdi, så er det ingen tvil om at familien Sejersted har erfart en kraftig verdiøkning i terrassekos etter markisen kom på plass.  Verdiøkningen i kroner er underordnet for familien, men det er neppe tvil om at behovene som ble dekket har mangedoblet kr-verdien i forhold til markiseinvesteringen.

Før vi ser nærmere på behovene som ble løst må vi slå fast at terrassen er stor, funksjonell og svært solrik.  Prikken over i’en er imidlertid den fantastiske utsikten både i retning sentrum (se bilde) og i tillegg en fabelaktig sør-vestvendt fjordutsikt.

[su_youtube url=»https://www.youtube.com/watch?v=L0VT8PT5aCU»]

Så hvilke behov har terrassemarkisen oppfylt og hva har det gitt av verdi?

  • Kraftig økning i terrassekos-tid ved at..: Markisen gir svalende skygge når solen steker.  De fleste liker å spise i skyggen fremfor i solsteken, noe som øker andelen trivelige utemåltider kraftig. Markisen gir beskyttelse og dermed mye utekos også i regnvær. Markisen gir en behageligere og lunere temperatur på ellers kjølige kvelder.  Kombineres dette med en terrassevarmer øker terrassekos-timene ytterligere, noe å tenke på også i forbindelse med vennesammenkomster etc.
  • Unngår overoppheting og sparer energikostnader til kjøling:  Med store vindusflater i toppetasjen på et funkishus med flatt tak som ligger badet i sol har terrassemarkisen fjernet ubehagelig høy innetemperatur, samt redusert kostnader til nedkjøling betydelig.
  • Gitt boligen et stilfullt løft: Designmarkisen Kjells markisers konsulent anbefalte, i en farge som matchet huset, har gjort boligen enda mer stilfull.  Når markisen er innkjørt ligger markisen beskyttet i en diskret og elegant kassett som gjør seg godt på fasaden.

 

Ønske om mer informasjon om Kjells markisers Design markise? Klikk her

Hvilke tre behov førte til at lekre Duette® interiørgardiner ble valgt i stue og soverom?

Først kort om produktet: Duette er en videreutvikling av plisségardiner og har både store markedsandeler og størst vekst blant de ulike interiørgardin-produktgruppene i Europa.

Duettes doble plissering gir unike egenskaper som kan redusere hele 78% av varmeinnslippet gjennom vinduene i sommerhalvåret mens kulde og trekk fra vinduer kan reduseres med inntil 46% i vinterhalvåret p.g.a. isoleringsevnen.

P1000114 HDRDuette® kjells markiser 18

Så hvilke tre behov var viktigst for familien Sejersteds valg av Duette?

1) Innsynsskjerming i stue og soverom: Duettene ble levert med betjeningsmulighet som muliggjør både klart glass oppe, nede, begge deler eller helt dekket vindu. Med Duette nedenfra men ikke helt opp kan man se ut uten innsyn, en løsning familien er svært fornøyd med.

2) Mørkelegging av soverom: Ved siden av et stort fargeutvalg kan Duette også leveres i stoff med mange egenskaper, blant annet lystett stoff for mørkere soverom.

3) Gir boligen og interiøret et ytterligere utseendemessig løft: Funkisboligen er ny, moderne og har en enhetlig stil. Familien stiller derfor store krav til at produktene de velger skal passe inn. Med Duette fikk de interiørgardiner som ikke bare gir sol- og innsynsskjerming, men også gled fint inn i den ønskede stilen.

Ønske om mer informasjon om Duette®? Klikk her

Relaterte produkter

En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.
En åpen terrassemarkise med tradisjonelle gavler og et ekstremt kompakt design. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer