&noscript=1 />

Effektiv solskjerming gir mer kvalitetstid på uteplassen

Vi nordmenn har et spesielt forhold til solen. Den skal nytes, samme hvor lite eller mye den stikker fram. Har du riktig solskjerming kan du nyte sommeren til langt på kveld selv når sola ikke viser seg.

På varme dagerkan det være greit å skjerme seg mot både lyset og varmen. Med terrassemarkiser, pergola eller vertikalmarkiser kan man tilpasse uteplassen etter været.

Terrassemarkiser beskytter både ute og inne

Nova 002 1024x690

Markiser gir et behagelig innemiljø på terrassen, og er et supert alternativ til overbygget tak. Med en god terrassemarkise får du følelsen av å ha et ekstra rom i huset. Effektivt både i sterk sol og regnvær.

Se alle våre terrassemarkiser her.

Vertikalmarkiser skjermer mot sol og vind

solskjerming-vertikalmarkise

Vertikalmarkiser passer ypperlig til både sol- og vindskjerming på uteplassen. Den passer godt i kombinasjon med både terrassemarkiser og pergola, og kan tilpasses slik at den går i ett med bygget eller verandaen.

Se vårt utvalg av vertikalmarkiser.

Lag en luksuriøs uteplass med pergola

solskjerming-pergola

Det norske klimaet er ikke optimalt for de som ønsker å bruke uteplassen hele året. Hvis du ønsker en stor og robust markiseløsning, men samtidig har høye krav til estetikk, er pergolamarkiser en perfekt løsning.

Pergola har en stabil konstruksjon som tåler mye mer vær og vind enn en vanlig terrassemarkise. Den har et fleksibelt og utvidbart taksystem, med integrert markise.

Se våre pergola her.

Kontakt oss for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Du blir kontaktet for å avtale tidspunkt for befaring. En av våre konsulenter kommer hjem til deg for å diskutere alternative løsninger, viser deg farge- og materialprøver, og tar nøyaktige mål. Når dere er enig om en løsning som dekker dine behov, setter vi opp et uforpliktende pristilbud. Ved aksept av tilbudet blir produktene spesialprodusert etter dine spesifikasjoner, og deretter blir de levert og montert av en av våre erfarne montører.

Relaterte produkter

En frittstående markise som gir ly og solskjerming hvor som helst i hagen, på lekeplassen, ved båthuset eller på uterestauranten.
Veggmontert Pergolamarkise med ben og tverrstolpe. Kombinasjonen zip og unikt dukstrammesystem med belte, bevarer stram duk uansett posisjon.
En screen vertikalmarkise skjermer for vind og sollys uten å blokkere utsikten. Duken er enkel å holde ren og kan tilpasses fasaden.
Vi kan også tilby flere andre typer eksklusive pergola eller paviligjon modeller som over Melano.
Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer