&noscript=1 />

Eksperten på døra

Ikke alle føler seg like sikker på hva som vil bli den beste løsningen hjemme i stuen når det gjelder innredning, fargevalg, møblering, plassering osv. Hva med å få eksperten på døra?

Usikkerheten kommer gjerne når det er noe av betydning, som koster litt og som skal vare i flere år – gjerne tiår. Vi vil ikke gjøre dumme valg. Valg som ikke fungerer i lengden eller som ikke dekker behovet vi har. Dette skjedde da Anne skulle oppgradere stua og behovet for bedre solskjerming meldte seg. Skjermingen skulle bedre inneklima og beskytte møblene mot falming. I jungelen av tilbydere og løsninger ble Anne usikker på hva som ville bli det rette valget.

Hjelp å få

Den gode nyheten er; det er ikke meningen at du skal være ekspert på alt heller.

Hadde det ikke vært fint å få eksperten inn i stua? En som kan fortelle deg hva som er det beste valget å ta – eller som rett og slett tar valgene for deg?

Unik mulighet

Våre selgere er eksperter – basert på lang erfaring og kunnskap om hva kunder oftest blir fornøyd med. De kommer hjem til deg, veileder deg og hjelper deg til et best mulig resultat.

Les også: Dette mener interiørekspertene om 2021

Plisségardiner kan enkelt skreddersys i bredde og høyde slik at de blir perfekte til din bolig.

Hva vil fungere best; plissegardiner, screens, Duette – få hjelp til å ta valget.

Går du og lurer på om det finnes en god løsning på dine solskjermingsbehov så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende befaring hjemme hos deg.

Relaterte produkter

Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer

Innsyn gjennom vindu på bad

Når høstmørket kommer blir vi plutselig litt mer oppmerksom på hva som skjer innenfor vinduene i andre hus. For deg på innsiden: Hvordan løser du innsyn gjennom vindu på bad?

Les mer