&noscript=1 />

Få en frisk start med årets trender

I år har trendekspertene mye spennende til oss design- og interiørinteresserte. Minimalisme, grafiske former, metaller og rustfarger, grønn- og blåtoner er fortsatt i trendbildet, men noe av det ferskeste i år er bruken av tekstiler – både som gardiner og dekor på vegger, gulv og møbler.

Guuud som nesen renner! Småsvett i pannen. Usikker på om det er feberen som siger inn – eller om det bare er resultatet av «den litt hektiske løpingen inn i bladkiosken for å få tak i et ferskt nummer av interiørmagasinet før bussen går» som er grunnen.

Det kan være influensaen også, tenker jeg og åpner bladet. Det første interiørbladet i 2017. Trendene, fargene og formene slår imot meg og visker ut rennende neser, feber og mulig bilsyke.

boligmagasin bussen

I år har trendekspertene mye spennende til oss design- og interiørinteresserte. Minimalisme, grafiske former, metaller og rustfarger, grønn- og blåtoner er fortsatt i trendbildet, men noe av det ferskeste i år er bruken av tekstiler – både som gardiner og dekor på vegger, gulv og møbler. Vev og strikk med mye mønster – eller tunge stoffer med mye karakter er noe av det som skal få plass i hjemmene våre i år.

Les om hvordan vi ville ha det i 2019.

I tillegg er dekadente og luksuriøse detaljer og bruk av elementer i sten også på vei inn i trendbildet.

Bussen krenger og jeg ser opp fra bladet en stund. Jeg har en hel stue jeg skal planlegge og vurderer vågale mønster på den ene veggen, men hva skal jeg gjøre med den store vindusflaten? Jeg blar frem et par sider til. Der. Jeg blir faktisk mo i knærne. Skal innrømme at jeg er usikker på om det var et feberbluss – eller den krengende bussen som bidrar til følelsen, men de gjorde noe. De litt vågale, teksturerte, plisségardinene, som slapp inn akkurat passe mye lys og lagde vakre lyseffekter i et rom med stramme møbler og masse karakter.

Dagny Fargestudio Foto Margaret de Lange Stylist Kirsten Visdal
(Dagny Fargestudio Foto: Margaret de Lange Stylist: Kirsten Visdal)

Jeg er klar for nye frisk i 2017 og har bestemt meg for at i år er det spennende stoffer, teksturer og ny bruk av lyskilder som skal få krone hjemmet mitt. Snørr og feber eller ikke – med årets trendrapporter og en håndfull kataloger med gardiner og solskjerming går jeg for ny frisk i 2017 og noterer meg i samme slengen at det nye store i 2017 er at livet skal leves sakte.

Les også: Dette mener interiørekspertene om 2021

duette 2

 

[su_button url=»https://kjellsmarkiser.no/produkter-kategori/innvendig-solskjerming/» style=»flat» background=»#ee731b» size=»8″]Finn ut mer om interørgardiner og se utvalget.[/su_button]

Les også: Monet og solskjerming

Relaterte produkter

Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer