&noscript=1 />

Fant solskjermingsløsningen som samarbeidet med utsikten og lyset

I Bråstadvika ved Gjøvik bygges det noen flotte funkishytter med store vindusflater og fantastisk utsikt over Mjøsa.

Screen Shot 2017 05 09 at 13.51.10

Klaus Bratlie er ansvarlig utbygger og har valgt å videreformidle Kjells markiser som leverandør av solskjerming til eierne av de luftige og solrike fritidsboligene.

– Dette er jo fantastiske hus, med mye lys og luft, sier Klaus, men med lyset følger også en del utfordringer som mye varme og noe innsyn. – Vi trengte en proff løsning til disse flotte hyttene, så vi valgte å formidle Kjells Markiser i tilvalgspakken til hyttene, noe både vi og hytteierne er veldig fornøyd med.

 

IMG 8682
Funkishyttene ligger rett ved strandlinjen til Mjøsa, men flott utsikt til båtlivet på sommeren og lett tilgang til pilking og skøytegåing på vinteren.

Kjells Markiser har levert spesialtilpasset solskjerming til de flotte funkishyttene. På utsiden er det blant annet brukt 80 mm utvendige persienner, motoriserte terrassemarkiser og zipscreens, i tillegg til duette-gardiner innvendig på flere av boligene. Løsningene som er valgt demper varmen og innsynet uten at de går for mye på bekostning av de flotte lysforholdene og utsikten fra boligene.

IMG 8679
Fritidsboligene ved Mjøsa har store vindusflater som slipper inn mye lys og utsikt, men også mye varme.

– Det var viktig for oss at kjøperen følte at de fikk en kvalitetspakke da de valgte å kjøpe feriebolig av oss. Det at vi samarbeider med Kjells Markiser om solskjerming er med på å kvalitetsstemple hyttene våre, avslutter Bratlie.

Les også: Fransk finesse møter norsk hytte

Relaterte produkter

Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.
Kjells vindusmarkise er en praktisk solskjerming som hindrer sjenerende sollys i å komme inn. Fjærer i markisearmene holder duken stram og fin.
Denne persiennen har en kraftig og solid konstruksjon som passer best for store vindusflater.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer