&noscript=1 />

Gjennoppstått interiørklassiker

Rullegardinen har gjenoppstått som et interiørelement som faktisk kan løfte boligen din i både utseende og funksjon.

Husker du rullegardinen fra da du var barn? Den bråkete og kronglete, men relativt lystette vindusanretningen som sklei opp når den ikke skulle og aldri satt seg fast i den posisjonen du ønsket. Glem fortiden! – dagens rullegardiner er nå hypertrendy og blant de mest populære typer interiørgardiner på det Europeiske markedet, så vel som på det Norske.  Du kan velge mellom flere betjeningsmuligheter som alle er svært solide og holdbare.

Justeringen

Teknologien på dukrullen har blitt helt annerledes enn før. Med LiteRise-justering på de nye rullegardinene kan du nå, med lett hånd, føre opp eller ned rullegardinen til den posisjonen du ønsker, og slippe den – og den blir værende der du slapp.

For vinduer hvor du ikke når opp til toppen kan du enten velge å bruke kjedetrekk eller motorisering. Det aller nyeste her er batterimotorisering som gjør at du slipper å trekke strøm opp til rullegardinen.

EOS 500
Rullegardin med kjedetrekk

LiteRise og de motoriserte løsningene er barnesikre og har også en visuell fordel da du slipper sjenerende og lange snorer som henger i eller ved vinduet.

Designet

Dukkvaliteten i rullegardin-sortimentet gjør det mulig for deg å for eksempel bestille eget print på duken. Hva med et kult dinosaurmønster til gutterommet? Eller et bilde av utsikten fra familiehytta på soverommet? Mulighetene er uendelige.

RB 245

Samtidig kan de nye rullegardinene gi deg så mye mer enn solskjerming. Med et florlett lyst tekstil på rullen kan rullgardinen fungere som lett solskjerming og et delikat interiørinnslag. Stoffet demper sterk sol inn i rommet, men slipper inn et behagelig og mykt lyst og den rene dukflaten gir et stramt, men rolig uttrykk til rommet.

Lystetthet

Med skinner på sidene og kassett som dekker rullen på toppen har du mulighet for å få et tilnærmet helt lystett rom med rullegardiner. Med et reflekterende materiale på baksiden av stoffet minimerer du også varmeinnslippet på varme dager.

Glem rullegardinen slik du husker den fra barndommen og ta en titt på mulighetene, slik de er nå. Vi hos Kjells Markiser gleder oss til å hjelpe deg å justere lysinnslippet i din bolig.

Les også: Fransk finesse møter norsk hytte

Relaterte produkter

Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer