&noscript=1 />

Gjør deg klar til sommeren

Med en god terrassemarkise er alt klart til deilige sommerdager på terassen eller verandaen. Vi har oppskriften på en god sommer - inkludert Kjells gode potetsalat litt lenger ned i teksten!

Lange middager. Sene kvelder. Sjømat. Grill. Sommeren er for alvor på vei mot oss etter en særdeles lang vår, og for å sikre full uttelling av den norske sommeren kan en god terrassemarkise være et godt kjøp.

Den norske sommeren kan være ganske uforutsigbar. En markise gir deg litt mer kontroll over selskapsplanene.

Les også: Hva slags somre kan vi forvente oss i framtida?

IMG 9460
Den norske sommeren kan være ganske uforutsigbar. En markise gir deg litt mer kontroll over selskapsplanene.

Tid for selskap

Nå som vi i Norge gradvis begynner å vende tilbake til hverdagen etter noen utfordrende måneder med besøksforbud og selvisolasjon, kan dette være en fin anledning til å endelig invitere til lune lunsjer og hyggelige middagsselskaper på terrassen eller verandaen. Spesielt de tidlige månedene av den norske sommeren kan være lunefulle, så det å investere i en god terrassemarkise kan være løsningen som redder deg og dine gjester fra værbaserte overraskelser.

Les også: Hurra for uterommet!

terassemarkise bilde
Markisen gir deg mange muligheter til å underholde utover sommeren.

Mulighetene i markisen

Enten det er ettermiddagssola som steker i litt overkant, en sur vind som truer med å forkorte sommerkvelden, eller lunefulle regnskyll som herjer, så kan markisen være redningen. I motsetning til et fast tak, så har man dessuten mulighet til å kjøre inn markisen og nyte solen uten skjerming. Og det er på ingen måte slik at terrassemarkisen kan brukes kun på sommeren; Med en god terassemarkise kan du utvide utesesongen i begge retninger! På våren og høsten kan en terrassemarkise kombinert med en god terrassevarmer sørge for en rekke lune og fine kvelder.

Vi i Kjells Markiser har mange forskjellige terrassemarkiser på lager, og med over 160 ulike duker kan disse tilpasses din veranda og din smak! Vi har alt fra enkle, men velkonstruerte modeller, til ekslusive designmarkiser med automatisk motorisering basert på sol- og vindforhold. Med terrassemarkiser er det kun fantasien som setter grenser!

potetsalat oppskrift

Kjells gode Potetsalat

Uansett om du ønsker deg en ny markise til sommeren eller ei, ønsker vi å gi deg en god oppskrift til vårens tilstelninger. En god, hjemmelaget potetsalat smaker himmelsk til sommermat, og er dessuten veldig lett å lage. God sommer!

Relaterte produkter

Vi har gleden av å presentere vår nye markisedukkolleksjon med over 160 duker! Her skulle det være noe for enhver smak.
Denne terrassevarmeren er vanntett og gir effektiv og øyeblikkelig varme. Utstyrt med fjernkontroll og mulighet for app-styring.
En åpen terrassemarkise med tradisjonelle gavler og et ekstremt kompakt design. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.
Kjells kassettmarkise er en solid og stilfull markise der markisearmer og –duk ligger helt innkapslet i kassetten. Lekkert utseende kombinert med optimal beskyttelse og lang levetid.
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer