&noscript=1 />

«God morgen, trekk ut markisen!»

Gjennom en app kan du bestemme selv når sola skal få titte fram gjennom vinduet om morgenen, eller temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. Lær mer her.

dame styrer solskjerming via nettbrett

Du ligger i sengen en solfylt morgen. «God morgen, trekk ut markisen» – og markisen trekker seg ut. Stemmeaktivert kontroll på husets lysskjerming gjennom app eller smart-høyttalere føles som det bare er et lite steg unna science fiction. Men, realiteten er at dette er på vei til å bli normalen, og det er allerede mange som benytter seg av slike funksjoner. Vil du også automatisere markiser og annen lysskjerming? Da er det bare å lese videre.

io-mobilskjermbilde

Velg riktig system

Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. For kompatibilitet med disse er det viktigste for akkurat markiser at riktig motorstyring velges. Hvis du ikke har lyst til å styre via app, så er det selvfølgelig mulig å bruke en vanlig kablet styring. Du kan også velge å ha en egen fjernkontroll til trådløs motorstyring. Velger du å bruke en app åpner det seg opp for mye mer funksjonalitet. Vi har noen forslag til apper her.

Designmarkise med kassett kjells markiser 6

Automatiser fremtidshjemmet

Avhengig av hvilken app som velges, kan du enten koble alt i huset til samme app, eller koble dem mot en annen smart home-løsning. Så er det bare å programmere automatiske funksjoner! Nå bestemmer du selv når sola kan få titte fram gjennom vinduet om morgenen, og temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Med riktige løsninger og utstyr kan disse også aktiveres med stemmekommandoer fra hvor som helst i huset. Terrassen blir klar for bruk mens du forbereder kaffe eller annen kos.

Vi vet det finnes mange muligheter, og alle med forskjellig funksjonaliteter og aktiveringsmetoder, så vi hjelper gjerne med å finne rett løsning for deg.

Relaterte produkter

Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene