&noscript=1 />

Hurra for uterommet!

Som mor til tre små og aktive barn kan jeg fortelle at det er lite som slår frihetsfølelsen som velter over deg (og sikkert ungene også) den første vårdagen du kan åpne terrassedøren og la ungene løpe fritt ut og inn.

IMG 3171 e1495186506753

Som mor til tre små og aktive barn kan jeg fortelle at det er lite som slår frihetsfølelsen som velter over deg (og sikkert ungene også) den første vårdagen du kan åpne terrassedøren og la ungene løpe fritt ut og inn.

Livet – Flyttet ut

Uterommet er stort sett helt nedprioritert i vinterhalvåret hos oss «nordboere», men til gjengjeld, når våren kommer, tar vi virkelig igjen alt det tapte. Vi flytter mye av dagliglivet ut og tilber virkelig årstiden i friluft.

Den lite ønskede klaustrofobien

Baksiden av medaljen, fra mitt ståsted, er at man plutselig føler seg veldig innestengt den dagen sommerværet er rufsete (som det ofte er i Norge) og ungene er litt for fulle av energi. Det finnes heldigvis løsninger – som minimerer klausfølelsen og hjelper på både hyggenivå og frisk luft til sprelske barn.

nova forside

Noen muligheter fra Kjells

Ved å bruke f.eks markiser og screens høyner du både boligens bruksverdi og forlenger sommeren. Screens og markiser kommer i alle mulige farger og former – og finnes i kvaliteter tilpasset Norges ganske så varierte værforhold. Skjerm av for både vind, sol og regn med f.eks en robust pergola og en screen på den siden vinden trekker mest, og og vips har du mulighet til både måltid og lek ute, selv når det regner! I tillegg kan f.eks noen av solskjermsløsningene stå utslått hele døgnet, slik at du slipper å tenke på å ta inn puter og tepper hver kveld!

IMG 9036
Flytt spiseplassen ut i sommerhalvåret!

Sommerutsikten

Fra småbarnsmorens side: tenk å flytte måltidene ut og slippe matgris inne på kjøkkengulvet hele sommeren – og å slippe å stresse med å tørke puter du glemte på utemøbelementet i går kveld. Og når jeg tenker enda lenger: hva med å lage et lite leke-/lesehjørne til ungene – med puter og tepper og en liten bokhylle under markisen (i tillegg til den selvfølgelige godstolen med blader og kaffekopper til mor!)

Nyt sommerforberedelsene – det skal i hvertfall jeg – og aller helst med bena høyt, ute i godstolen på terrassen! 🙂

 

Relaterte produkter

En screen vertikalmarkise skjermer for vind og sollys uten å blokkere utsikten. Duken er enkel å holde ren og kan tilpasses fasaden.
Vi har gleden av å presentere vår nye markisedukkolleksjon med over 160 duker! Her skulle det være noe for enhver smak.
Veggmontert Pergolamarkise med ben og tverrstolpe. Kombinasjonen zip og unikt dukstrammesystem med belte, bevarer stram duk uansett posisjon.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer