&noscript=1 />

Hvordan få uteplassen klar til den første sommerdagen

Uansett hva slags vinter du har hatt, er en ting sikkert: Om en måneds tid skinner vårsola for fullt, og om drøye to måneder skriver vi allerede mai.

Dermed er det på tide å kontakte Kjells markiser for å få en skreddersydd og ferdig montert markise eller pergola på plass til den første sommerdagen.

Å investere i utvendig solskjerming skal være bekymringsfritt. Du skal ikke måtte tenke på om målene du har tatt stemmer eller om markisen er riktig montert. Det ordner nemlig vi. Det eneste du må ta ansvaret for, er å kontakte oss i tide. Da vil en av våre selgere komme på besøk, hjelpe deg med å finne riktig løsning for dine behov og gi deg et uforpliktende pristilbud.

grilling pa terrassen
Nyt avslappende dager på terrassen med grilling og kos. Photo by Evan Wise on Unsplash

Les også: Hva slags somre kan vi forvente oss i framtida?

Leveringstider

Leveringstid på solskjermingsprodukter er avhengig av sesongen og om du ønsker montering eller ikke. Den korteste ventetiden vil dermed gjelde høst og vinter, mens produksjon og tilpasning tar noe lengre tid i høysesongen.

  • Innvendig solskjerming (persienner, plissegardiner, Duette, rullegardiner): 2 – 3 uker
  • Utvendig solskjerming (pergola, markiser, screens) og garasjeporter: 3 – 6 uker
  • For montering må du regne med 1 – 3 uker ekstra ventetid.
Vertikalmarkise kjells markiser 1
Levegg gir en lun og skjermet uteplass

Utvendig solskjerming

Utvendig solskjerming er den mest effektive måten for å hindre uønsket oppvarming av rom med store vinduer. Dette fordi varmestrålingen fra sola stoppes før den treffer vindu på soverom, stue eller andre oppholdsrom. Fordi de er mer komplekse er også dette produktene med lengst leveringstid. Derfor lønner det seg å bestille i god tid før sommeren er her.

De mest populære produktene er:

Relaterte produkter

Pergolino er vår klassiske pergolamarkise som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.
Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Vår vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie.
Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.
En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer