&noscript=1 />

Innvendig solskjerming beskytter mot kulda

På samme måte som solskjerming minsker varmeinnslippet om sommeren, kan det begrense varmetapet om vinteren.

solskjerming-persienner

På samme måte som solskjerming minsker varmeinnslippet om sommeren, kan det begrense varmetapet om vinteren. Både innvendig og utvendig solskjerming kan redusere strålingstap hvis den er nede om natten.

Solskjerming kan også reguleres slik at den tilpasser seg klimaet: Holder solen ute når det er varmt og slipper den inn ved behov.

Duette®

solskjerming-duette

Duette® er en dekorativ solskjerming med bikubestruktur, som gjør at den isolerer godt mot varme. Den beskytter samtidig mot kulde og trekk om vinteren. Duette® kan redusere hele 82 % av solens varmeinnslipp gjennom vinduene og bidra til behageligere inneklima på varme på sommerdager.

Les mer om Duette®.

Relaterte produkter

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer