&noscript=1 />

Jeg elsker jobben min!

- Jeg elsker jobben min, smiler hun og viser med hånden mot hjertet at dette virkelig er dyptfølt. - Å kjenne at jeg har vært med og bygget firmaet og hver dag leverer et godt produkt gjør at jeg virkelig er stolt av jobben!

– Jeg elsker jobben min, smiler hun og viser med hånden mot hjertet at dette virkelig er dyptfølt.

– Å kjenne at jeg har vært med og bygget firmaet og hver dag leverer et godt produkt gjør at jeg virkelig er stolt av jobben!

IMG 5607

Veteran på fabrikken

Fabrikken som lager rullgardiner, plisségardiner og lamellgardiner for Kjells Markiser ligger i Østfold og Justyna har jobbet her i 11 år. Da hun først kom hit trodde hun ikke at hun kom til å bli lenge, men håndverket, arbeidsstedet og mannen hun etter hvert fant, har gjort at hun har blitt. Når hun ikke jobber er hun glad i å bruke naturen i området og liker å fiske og gå turer. Samtidig sier hun ikke nei til rolige ettermiddager i selskap med en god bok.

Allsidige arbeidsoppgaver

På jobben er Justyna ansvarlig på plissé- og Duette®-avdelingen. Det betyr at hun må ha kontroll på alle bestillinger, passe på at hver av arbeidsstasjonene har det de trenger, bestille nytt materiale når det trengs og passe på at bestillinger blir levert når og der de skal. Det er nesten bare kvinner som jobber i produksjonslokalet. De jobber effektivt og lett, men de smiler også til hverandre underveis.

IMG 5612

Farger er best

Justyna elsker produksjonen og forteller at de aller beste dagene er de dagene de får fargerike bestillinger. Hun tar oss med bort til en vegg fylt av plissémateriale.

– Se på denne her for eksempel. De dagene vi får jobbe med så fargerike bestillinger smiler alle damene her litt ekstra. Hun forteller at 60% av bestillingene de får enten er hvite eller grå. 40% av det de lager er i farger, men kun en liten prosent i sterke eller mønstrede stoffer som det hun viser nå.

IMG 5613

– Det er uvant. Hjemme i Polen er det mer vanlig å velge et fargerik eller mønstret stoff til gardiner. Her er det mye hvitt, sier hun.

Relaterte produkter

Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer