&noscript=1 />

Koselig hjem med farger

I en skråning med god utsikt over Mjøsa finner du huset til familien Moreno på tre, snart fire personer. Vaida forteller at farger på interiøret er viktig når hun innreder hjemme.

De siste ukene har vært tunge og varme for Vaida. Hun er takknemlig for solskjermingen familien har fått på plass i huset.

Tomannsboligen til familien Moreno er hjemmekoselig og du ser ganske snart at her venter de på en baby. I hjørnet i stuen, rett ved noen lekre blågrå lamellgardiner står en liten babyseng, ferdig redd opp til lillesøster kommer. Vaida viser oss rundt og forteller med et stort smil og struttende mage, at storebror er sånn passe fornøyd med at lillesøster har meldt sin ankomst på bursdagen hans, om ca en uke.

IMG 9462

Farger

Det du kanskje først biter deg merke i hjemme hos Vaida er fargene. Vaida er ikke redd for å bruke farger, noe som har gitt hjemmet et lunt og personlig preg. Lamellgardinene på kjøkken/stue er det første eksempelet, med sin mørke, gråblå farge.

IMG 9549 2

– Gardinene skjermer virkelig for solen, som kan være ganske skarp inn vinduet på morgene forteller Vaida – og viser hvordan hun enkelt justerer vinkelen på lamellene.

IMG 9451

God solskjerming og et nytt rom ute

Rett utenfor stue- og kjøkkenvinduene har familien en stor terrasse med flott utsikt over Mjøsa. Her har de ganske nylig fått installert en terrassemarkise som de har mulighet til å vippe forover – en funksjon som er veldig kjekk når solbuen er lav.

IMG 9460

Du tar markisen ut og inn ved hjelp av fjernkontroll. Vaida viser hvordan tippingen av fronten fungerer.

IMG 9563

– Dette er veldig enkelt, forklarer hun når hun setter hendelen i festet og justerer markisen nedover. Buen på markisen gjør også at du sitter veldig avskjermet og i le for været – kveldene og sommeren blir jo lenger med en løsning som dette.

Soverommene

På det nye barnerommet har Vaida fått opp en grønn- og hvitmønstret lamellgardin som hun er veldig fornøyd med. Alt er klart her også, til babyen som kommer og Vaida forklarer at hun synes at det er viktig med litt liv og farger.

IMG 9518IMG 9486

På foreldrerommet har paret en lys og lett plisségardin som kan justeres både fra topp og bunn.

– Vi er begge glad i lys inn på soverommet og denne gardinen skjermer faktisk akkurat nok for innsyn når det er mørkt ute også, foreteller Vaida.

Under kan du lese mer om produktene du finner hos familien.

Les også: Slik skjermer du skråvinduene

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.
Vi har gleden av å presentere vår nye markisedukkolleksjon med over 160 duker! Her skulle det være noe for enhver smak.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer