&noscript=1 />

La deg inspirere med nye gardiner

Slik kan du «pusse opp» hjemmet til høsten med enkle grep.

Høsten er her, og selv om mange har uteplasser hvor de kan nyte fine høstfarger selv om det blir kaldere, trekker vi før eller senere mer og mer innendørs. Om du vurderer å skifte utseende på stua til den mørkere årstiden, er nye gardiner den enkleste måten du kan gjøre det på. Få derfor med deg et knippe artikler om interiørgardiner til inspirasjon, lenger ned i artikkelen.

Solskjerming og isolering

Interiørgardinene fra Kjells Markiser er ikke bare flotte å se på, du får også nyttige funksjoner med på kjøpet. Dermed kan du både velge etter utseende og hvilke funksjoner som er viktigst for deg:

 • Solskjerming: Sørg for at den lave høstsola ikke blender deg eller stirrer rett inn i PC-skjermer, TV’er.
 • Innsynsskjerming: Fleksible løsninger som lar deg hindre innsyn fra naboer, men likevel lar deg beholde dagslyset
 • Isolering: Noe å tenke på det dyr strøm. Enhver form for gardiner vil hjelpe litt på isolering av vinduet, men vi har også modeller med svært gode isolerende egenskaper. Faktisk er effektiv og riktig bruk av solskjerming svært viktig med tanke på energieffektivisering.
 • Akustikk: Store vindusflater forsterker høyt lydnivå. Kjells Markiser har interiørgardiner som demper lyden og gir bedre akustikk. Spesielt viktig i rom med mye støy.

Inspirasjon til nye gardiner

Her har vi samlet informasjon og inspirasjon fra tidligere artikler om vårt utvalg i interiørgardiner.

DS 101
Med plisségardiner kan du selv bestemmer akkurat hvor på vinduet du vil skjerme
Lamellgardiner kjells markiser 5
Lamellgardiner gir en illusjon av høyere tak
RB 195
Rullegardiner kan fås i mange ulike tetningsgrader
 • Rullegardiner matcher de fleste stiler, med et utvalg på over 130 ulike mønstre, materialer og farger.
  • Les om hvordan rullegardinen er god både mot lav høstsol og også har isolerende egenskaper.
 • Persienner gir god og effektiv skjerming for både lys og varme.
  • Selv om følgende artikkel er inspirert av lysere tider en vårdag, er budskapet det samme: La persiennene bli en del av interiøret, og se hvordan du kan styre både innsyn og innslipp av lys med å vinkle lamellene.
  • Les mer om moderne persienner, brukervennlighet, design og utvalg her.

Relaterte produkter

Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.
Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.
Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.
Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer