&noscript=1 />

Løsningen ble samme produkt i ”alle” rom

Duettegardinen kan justeres begge veier, så familien kan fortsatt få inn masse lys, men skjerme for innsyn gjennom terrassedøren om de ønsker det. - Vi er så fornøyd med at vi valgte Duette ® med mulighet for å justering akkurat slik vi har behov for, sier hun ivrig.

– Det er fortsatt lysgjennomskinn, men det skarpe solskinnet på TV´en fra lav høstsol unngår vi nå, forteller Elin.

Duettegardinen kan justeres begge veier, så familien kan fortsatt få inn masse lys, men skjerme for innsyn gjennom terrassedøren om de ønsker det.

– Vi er så fornøyd med at vi valgte Duette ® med mulighet for å justering akkurat slik vi har behov for, sier hun ivrig.

Harmonisk helhet

De har i tillegg valgt en dus farge på duken slik at den matcher veggfargen i stuen. Dette skaper en harmonisk helhet i interiøret.

Familien Stikbakke på to voksne og to barn bor på Gjøvik. De er akkurat ferdig med et stort påbygg over to etasjer.

– Det er mange valg som må tas i en slik prosess så da er det fint at noen er enklere enn andre, sier paret. De har valgt duettegardiner i flere rom siden mulighetene er så mange.

 IMG 6904

Loftstue med flere funksjoner

Påbygget har, i tillegg til ny stue i 1.etasje, gitt en hyggelig loftstue med flott utsikt over Gjøvik og Mjøsa. I stuen har de plassert en sovesofa for å kunne ta i mot gjester på overnatting. Det var derfor et kriterie å kunne ha muligheten til å stenge alt lys ute. Dette for å sikre god nattesøvn for gjester.

– I tillegg fungerer det ypperlig som kinorom siden vi får det helt møkt med duettgardinene, smiler Håkon.

IMG 6911

IMG 6914

Mange fordeler

To lag stoff gir et mykt og varmt, men moderne og stilrent uttrykk på duettgardinen. Strukturen isolerer om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren. Gardinen har skjulte opptrekkstråder og kan leveres med enten håndtak eller snor.Duette ® har meget gode solbeskyttende egenskaper, samt effektiv og målbar lyddemping på inntil 45 %, i tillegg reduserer den også ubehagelig gjenlyd i rommet.

– Det er mange fordeler med duettegardiner så her fant vi løsningene for å dekke våre ønsker og behov, avslutter Gjøvikparet.

Relaterte produkter

Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer