&noscript=1 />

Lysere tider, la persiennene bli en del av interiøret

Solen har snudd, snøen smelter og vi blir mer sosiale. Kanskje du har en bolig der det kan være greit å stenge omverdenen ute litt? Velg persienner for regulering av lys og innsyn. 

trepersienner i stor stue

Stuen er stedet vi trekker oss tilbake for å slappe av. Være sammen med venner eller familie. Bli underholdt av en god film eller bare koser oss med å lese en bok. 

Med persienner kan du gi interiøret et løft.

Ikke la stuen bli for nøytral, velg en variant som passer inn i ditt interiør

Våg det å gå for en kontrastfarge. Bland det blanke mot matte overflater og det mørke mot det lyse. Det finnes mange farger å velge mellom. Hva med å skape noe unikt med å velge smale lameller eller brede for ditt vindu? Lamellene finnes i mange bredder. Eller prøve noe nytt å dele persiennene i to fargeflater?

VB 099

Har du et lyst rom med få farger og store flater kan det være spennende å tenke en kontrastfarge på persiennene. Mørke persienner i et lyst rom kan gi mer tyngde og gi følelsen av kvalitet.

Treverket gir en mer naturlig følelse hvis du har mange rene glatte flater. Har du mange elementer uten naturlige materialer vil persienner i med mønster i treverk gi deg tekstur og en naturlig følelse. Vi trenger noe fra naturen i ett hvert rom.

Les gjerne om hvilke trender som gjelder for 2022.

Slipp morgenlyset inn

Persienner skygge

Du kan slippe inn så mye lys du selv ønsker, eller stenge innsyn. Med persienner slipper du morgenlyset inn og de skaper et kjempefint skyggespill på veggen og er et kunstverk i seg selv.

Persienner er også godt egnet på kjøkkenet.

Relaterte produkter

Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer

Innsyn gjennom vindu på bad

Når høstmørket kommer blir vi plutselig litt mer oppmerksom på hva som skjer innenfor vinduene i andre hus. For deg på innsiden: Hvordan løser du innsyn gjennom vindu på bad?

Les mer