&noscript=1 />

Mer enn en garasjeport

Ved å bestille en garasjeport fra Kjells markiser kan du skreddersy funksjonaliteten og utseendet på garasjeporten etter ditt hjem.

Ingen andre nasjoner bruker like mye energi, tid, og penger på oppussing enn oss nordmenn. Hvis det er én ting som kjennetegner oss som folkeslag, så er det nok ikke at vi er født med ski på beina, men at vi liker å ha det fint hjemme. Ved å male, flislegge og tapetsere vegger, gulv og tak, prøver vi å skape en bolig som representerer oss som person.

Les mer om interiørtrendene for 2020.

Garasjeport i harmoni med huset

Ofte blir garasjeporten utelatt fra dette arbeidet. Garasjeporten er en av de mest definerende delene av bygningsfasaden, og ofte ser vi at det tas i bruk standardløsninger uten hensyn til boligens arkitektur. Men en ærverdig sveitservilla stiller andre krav til garasjeportens utseende en en moderne funkisbolig. Ved å bestille en skreddersydd garasjeport fra Kjells Markiser, kan du utforme garasjeporten etter en rekke kriterier, slik at din garasjeport og din bolig går sammen som hånd i hanske.

garasje 1
Denne garasjeporten er tilpasset både i størrelse og farge til å passe i garasjebygningen.

Få det akkurat som du vil

Kjells garasjeporter kan kombineres på et utall forskjellige måter! Du kan velge mellom fem forskjellige portfronter, med eller uten vindu, og du kan også bestille dør til garasjen som matcher garasjeporten. Garasjeportene leveres i tre standardfarger: svart, hvit og antrasitt, men kan også spesiallakkeres i over 200 forskjellige farger! Alt dette blir skreddersydd etter portåpningen i din garasje. Du trenger ikke løfte en finger for å få en ferdig, skreddersydd løsning.

Les også om hvordan ny garasjeport er en god forsikring.

garasje 2
Du kan velge mellom flere fronter til din garasjeport. Speilmønster som dette passer svært godt til tradisjonelle trehus og villaer.

I tillegg har våre garasjeporter muligheter for motorisering fra Somfy, som gjør at du kan automatisere din garasjeport sammen med husets persienner og screens. Se for deg at huset venter på deg til du kommer hjem. Når GPS-en i mobilen din nærmer seg boligen din, åpner garasjeporten seg for deg, og lukkes igjen når du har kommet inn i huset igjen. Helt automatisk, og nesten magisk!

Laget for å vare

Kjells garasjeporter er også svært holdbare. De vedlikeholdsfrie portene holder seg fine år etter år uten at du trenger å olje, male eller lakke. Portene har kraftige beslag og skinnesystem med dobbel så tykk galvanisering enn det som er vanlig, vanntetting og høy isolasjonsverdi. Dette er garasjeporter som virkelig er laget for norske forhold.

garasje 3
Ved å plassere vinduene på motsatt side har eieren av denne garasjen skapt en symmetrisk løsning som ikke kan oppnås med standardiserte garasjeporter.

Fyll ut skjemaet i vår nettbutikk for å få gratis oppmåling og et uforpliktende tilbud hjemme hos deg!

Relaterte produkter

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gi din garasjeport og portåpner lengre levetid

Det å kunne slippe å gå ut av bilen i all slags vær for å åpne garasjen, men i stedet kunne kjøre rett inn med bruk av en garasjeportåpner er forlokkende for de fleste. Med en portåpner trenger du ikke å utsette deg for dårlig vær når du skal inn i garasjen.

Les mer
Hvit garasjeport i tre

Slik unngår du innbrudd i garasjen

Antall innbrudd i garasjer og boder er doblet på få år. Har du en garasjeport som står ulåst, og en garasje som rommer ski, sykler verktøy og et par hjulsett? Her får du noen tips til hvordan du unngår at tyvene går løs på din garasje.

Les mer