&noscript=1 />

Mer tid til kaffe og bilmekking

- At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående portene våre er.

Enklere hverdag

– At hverdagen med bil og garasje plutselig blir enkel er kanskje den tilbakemeldingen jeg får oftest, forteller Stig. I tillegg forteller kunden ofte at de er overrasket over hvor stillegående garasjeportene våre er.

stig
Stig er garasjeport-eksperten hos Kjells Markiser

Finner løsningen

Stig er selger hos Kjells Markiser og har sett både det ene og andre av gamle og tunge garasjeporter som ikke fungerer som de skal.

– Å erstatte gamle garasjeporter som ikke går, er kanskje det vi oftest jobber med. forteller selgeren og fortsetter med glimt i øyet: Å finne en løsning som passer akkurat deg og din garasje har vi vel egentlig blitt ekspert på etter hvert.

garasjeport web
Kjells markiser leverer skreddersydde garasjeporter i alle fasonger og farger

Tilnærmet vedlikeholdsfrie

Kjells Markiser leverer garasjeporter med alle mulige overflater og de er lette og enkle å bruke. Garasjeortene leveres på skreddersøm, som vil si at du ikke trenger å ta hensyn til standardmål eller bygge om garasjen for å få montert porten. Det faktum at portene også leveres med så mange ulike overflater gjør også at du som kunde finner en port som kan passe – enten du har blått funkishus eller Røros-rødt småbruk.

– Noe av det beste er kanskje at portene våre er så godt som vedlikeholdsfrie. Bruk tiden på å drikke kaffe eller mekke på bil i stedet, råder Stig, og avslutter smilende: – Så skader det jo ikke å muligens stryke litt silikon på gummilisten på vinteren, så porten ikke fryser fast.

Sjekk utvalget og mulighetene våre under!

Relaterte produkter

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene