&noscript=1 />

Ny garasjeport er god forsikring

Har du også verdier for titusener av kroner i garasjen din? En garasjeport er en god forsikring, og i tillegg bidrar den til finere fasade og bedre rygg.

Et hjulsett eller to til bilen (e), noen sykler, ski, batterilader, verktøy, kanskje en kajakk? De fleste av de som har garasje, har lagret store verdier i garasjen, og mange garasjer står åpne eller har en gammeldags garasjedør som kan åpnes manuelt.

Har du forsikring, sier du? Sjekk ut hva forsikringsselskapet sier om dekning av stjålne gjenstander fra en åpen eller ulåst garasje.

Veronica høyre retusj

Sikkerhet og komfort

Med en garasjeport har du trygg oppbevaring av både bil og alt annet du bruker garasjen til, beskyttet mot alt fra vær og vind til tyver.

I tillegg gjør en ny garasjeport mye med boligens fasade, og i noen tilfeller underverker for ryggen også; alle modeller kommer nemlig med fjernkontroll og motor som standard.

Fakta om Kjells garasjeporter

  • Vedlikeholdsfrie, skal ikke males eller lakkeres, bare olje de bevegelige delene to ganger årlig
  • Norskproduserte beslagt, og garasjeporten er tilpasset norske forhold.
  • Leveres med fjernkontroll og motorstyring som standard, med mulighet for appstyring.
  • Vil du åpne garasjeporten med muskelkraft, kan den også leveres uten motor
  • Garasjeportene leveres skreddersydd i bredde opp til 6 meter og høyde inntil 3,7 meter
  • Vi kommer på gratis befaring, tar mål for deg og gir deg et uforpliktende pristilbud

Relaterte produkter

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gi din garasjeport og portåpner lengre levetid

Det å kunne slippe å gå ut av bilen i all slags vær for å åpne garasjen, men i stedet kunne kjøre rett inn med bruk av en garasjeportåpner er forlokkende for de fleste. Med en portåpner trenger du ikke å utsette deg for dårlig vær når du skal inn i garasjen.

Les mer
Hvit garasjeport i tre

Slik unngår du innbrudd i garasjen

Antall innbrudd i garasjer og boder er doblet på få år. Har du en garasjeport som står ulåst, og en garasje som rommer ski, sykler verktøy og et par hjulsett? Her får du noen tips til hvordan du unngår at tyvene går løs på din garasje.

Les mer