&noscript=1 />

«Ny stue» i julegave?

Julen nærmer seg, og du tenker kanskje: «Hva skal gi til han eller hun som har alt de trenger?»

Hva med å investere i bedre bokvalitet i form av et gavekort fra Kjells markiser? Eller hva med å spandere på deg selv delvis ny stue til jul?

Det er grenser for hvor mange dingser og hvor mye klær man trenger. Likevel er det tradisjon at vi kjøper ting til hver andre i julegave. Hva da med å tenke litt utenfor boksen og bidra til at familie eller venner får en enda mer trivelig stue eller veranda? Eller at de som klager på at det er så varmt – og lyst – på soverommet i sommerhalvåret endelig får seg en skikkelig rullegardin?

DU BB32 9356 7471 9375 7459 02 A 17 01 02

Hos Kjells markiser kan du kjøpe gavekort ved å kontakte oss på telefon 95 300 800. Be kundeservice sette deg over til noen som kan hjelpe deg med gavekort. Summen på gavekortet bestiller du selv.

sofakrok4

Og bare for å ha nevnt det: Selv om du er full av omtanke for andre, er det lov å tenke litt på seg selv også.

Les også: Hva er den beste solskjermingen i stua?

Relaterte produkter

Ta frem din kreative side og lek deg i vårt designverktøy. Her kan du velge blandt mange forskjellig romtyper, velg veggfarger og finn din favoritt blandt alle våre interørprodukter.
Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.
Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.
Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer