&noscript=1 />

Nytt liv inne etter screensene kom på plass

«Hverdagen med screens er helt fantastisk!» forteller Ellen med innlevelse.

dame som sitter på spisebordet

Familien på fem har en enebolig med store vindusflater i Sandefjord. Våren og solen kommer tidlig her – noe familien tidligere merket litt for godt, innenfor de store vinduene.

Kokte fra tidlig på morgenen

«Tidligere, da vi kom ned i første etasje, var det allerede kokvarmt fra tidlig om morgenen. Vi måtte åpne skyvedør og ytterdør for å få gjennomtrekk», forklarer Ellen «Med screensene nede er det nå svalt og kjølig i rommet».

Sandnes ute
Hvit innramming på screensene matcher vindusomrammingen på huset ellers.

Ellen og mannen valgte grå screens med hvite lister, for å ta opp fargene fra vindusomrammingen på huset. Selve screenduken valgte de å ha i mellomgrå – for å kunne se igjennom og bevare utsikten så godt som mulig.

Ikke bare forskjell i temperatur

«Det var heller ikke mulig å bruke TVn i rommet tidligere», forteller Ellen. «Sola sto rett på og vi så ingenting i refleksjonen i skjermen».

Det er med andre ord ikke bare temperaturen som har endret seg. Familien kan nå se TV og være sammen i rommet uten å sjeneres av lys og varme. Og rommene har fått de bruksområdene de var ment for.

Sandnes
Gutta kan nyte is og utsikt i vinduskarmen uten å koke bort.

Enkel styring med fjernkontroll

Screensene dekker to dobbeltvinduer og en skyvedør på hele fire meter. Det er mye vindusflate og mange meter med screens å kontrollere. Familien har valgt et motorisert system hvor de styrer solskjermingen med en fjernkontroll. Med denne velger de hvilken sone de skal kontrollere – men kan også, dersom de ønsker, velge å styre alle screensene på en gang.

Sandnes2
Hverdagen bak den fire meter store skyvedøren har bitt en helt annen etter at screensene kom på plass.

«Vi kar valgt å feste fjernkontrollen på veggen ­– rett ved døren, når vi ikke bruker den» viser Ellen og avslutter med å fortelle at både hun og resten av familien synes hverdagen med solskjerming er lettvint med løsningen de har valgt.

Relaterte produkter

Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk med sitt unike glassfibervev og innsmeltet PVC for økt levetid.
Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer