&noscript=1 />

På tide å tenke på uteplassen

Begynn planleggingen i dag og gjør deg klar for mange og lange stunder ute i vår og sommer. Her har du en oversikt over løsninger for å skape en funksjonell og trivelig uteplass:

Lun kveldssteming. Pergolino med nytt design fra 2020

Våren er rett rundt hjørnet, selv om det for mange av oss er lite som tyder på det. Men under snøen og om en liten stund kommer uteplasser til syne og vi trekker ut og vil nyte vårens første varmende solstråler.

Vi nordboere oppholder oss mye hjemme og inne i vinterhalvåret og er i verdenstoppen når det gjelder å bruke tid og penger på hjemmene våre for å skape den koselige atmosfæren rundt oss. Nå er det altså tid for å gjøre det samme for uteplassen.

Smarte grep – lenger sommer

Vi er jo ikke bortskjemt med varme somre, men det er noen grep man kan ta for å forlenge sommeren og kveldene på uteplassen. En rekke produkter kan skjerme for blant annet vind, en lett regnbyge eller gi et ekstra rom. På denne måten kan man hygge seg ute selv om været ikke er strålende.

Begynn planleggingen i dag og gjør deg klar for mange og lange stunder ute i vår og sommer. Her har du en oversikt over løsninger for å skape en funksjonell og trivelig uteplass:

Markise

En markise dekker alle behov: Den holder den verste varmen ute på varme sommerdager, gir ekstra skygge på uteplassen, skjermer for sjenerende sollys og beskytter mot direkte sol.

Nova 0001

Screens

En vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie. Vertikalmarkisen tilpasses slik at den går i ett med bygget eller verandaen.

screen vindskjerm web 4

Levegg

En fleksibel levegg som trekkes ut av kassetten og festes i valgt posisjon. Innebygde fjærer strammer duken og kassetten sørger for full beskyttelse i innrullet posisjon. En vertikalmarkise som kan monteres både vannrett og loddrett.

Vertikalmarkise kjells markiser 1

Pergola

Pergolaen har stabiliteten til et fastmontert tak, men fleksibiliteten til en markise.

Den gir deg et ekstra uterom, og har et fleksibelt og utvidbart taksystem med føringsprofiler fastmontert i bakken. Disse har en konstruksjon som tåler mye mer vind enn en ordinær terrassemarkise, og derfor gir pergola deg store muligheter til å bygge et hyggelig, definert uterom.

Pergola kjells markiser top

Terrassevarmer

Det er hyggelig å kunne benytte seg av hjemmets utearealer så mye og lenge som mulig. Med en terrassevarmer kan du forlenge den trivelige utesesongen!

Med varmelamper fra Kjells markiser får du umiddelbar terrassevarme når dagen begynner å bli litt kjølig. varmt og behagelig lys gir de også!

Relaterte produkter

En screen vertikalmarkise skjermer for vind og sollys uten å blokkere utsikten. Duken er enkel å holde ren og kan tilpasses fasaden.
Vi kan også tilby flere andre typer eksklusive pergola eller paviligjon modeller som over Melano.
Vår vertikalmarkise passer ypperlig som levegg til din uteplass. På den måten kan du øke brukstiden av terrassen og nyte tiden ute med venner og familie.
Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer