&noscript=1 />

Pergolino – hva og hvordan?

Hvordan skal du velge rett og hva skal du se etter når du vurderer solskjerming og pergola? Og hva er forskjellen på pergola og pergolino?

Hva er Pergolino?

En Pergolino er et terrassetak hvor konstruksjonen er montert i bakken. I tillegg er den ofte også festet til tak eller vegg på huset. Pergolinoen har en duk som slutter der takkonstruksjonen slutter.

Tilbehør, spesialbraketter
Pergolino med spesialbraketter til festing over tak.

Når bør jeg velge en Pergolino?

Bor du i et område hvor det er mye vind? Konstruksjonen på Pergolino er meget solid. Derfor er denne løsningen fin i områder med mye vind – der hvor f.eks en ordinær terrassemarkise ikke vil holde.

Dersom du ønsker et ekstra uterom er Pergolino mitt i blinken. Du har mulighet til å også montere sidevegger eller screens. Dette for å skjerme enda mer og virkelig legge til et uterom som både forlenger sommeren og utvider plassen i huset. En Pergolino kan vi levere i opp til hele 7 meters bredde.

pergola insp16
Bavona og Melano er modellene du kan velge mellom i vår eksklusive Pergolino-serie.

Hvilke valg har du?

Konstruksjon: Standardkonstruksjonen på Pergolino er grå, men kan leveres i flere forskjellige fargeutførelser. I tillegg kan du også velge utførelse fra vår serie med eksklusiv pergola. Disse har moderne design og solid aluminiumskonstruksjon. Designet gir deg virkelig følelsen av luksus og utvidelse av huset.

Betjening: Motor

Duk: Vi har flere dukvalg. Slik har du mulighet til å finne noe som passer din bolig midt i blinken.

Sidevegger: Du kan montere levegger/screens til Pergolino.

Relaterte produkter

Vi har gleden av å presentere vår nye markisedukkolleksjon med over 160 duker! Her skulle det være noe for enhver smak.
Pergolino er vår klassiske pergolamarkise som gir deg en definert uteplass og skjermer for både sol og regn.
Vi kan også tilby flere andre typer eksklusive pergola eller paviligjon modeller som over Melano.
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer