&noscript=1 />

Plisségardiner i trendy høstfarger

Hold på høstfargene litt lengre. Ved å installere solskjerming i de høstfargene du liker best kan du nyte de fine fargene fra denne årstiden hele året.

skog i høstfarger med sol som skinner mellom trærne

Når høstfargene først viser seg frem, tar det ikke lang tid før de ligger i brune hauger på bakken. De én gang fargesprakende trærne står igjen nakne og kalde. Men fortvil ikke! Ved å installere solskjerming i de høstfargene du liker best kan du nyte de fine fargene fra denne årstiden hele året. Hos oss kan du få plisségardiner i de beste fargene høsten har på by på.

Les også: Rolf forklarer: Duette® og plissé – hva er hva?

Hvorfor plisségardiner?

Plisségardiner er et flott alternativ til persienner og rullgardiner. De er fleksible, moderne og passer til alle rom. Det som er så flott med plisségardiner er at de skaper et naturlig dagslys uten skarpe skygger. Prøv deg frem med forskjellige vevstyper og farger for å få et unikt interiørpreg i ditt hjem. Vi har over 100 farger tilgjengelige på plisségardiner!

brun
Bruk vårt designverktøy og la deg inspirere med forskjellige rom og farger.

Les om hvordan du fikser akustikkproblemer med plisségardiner

Delikat jordtone eller lekker gul?

Det er ikke så enkelt å bestemme seg med så mange fine høstfarger å velge mellom.  Ønsker du en delikat og varm jordtone eller vil heller gå for en lekker gulfarge? Med Kjells designverktøy kan du enkelt se hvilke farger vi har tilgjengelige på våre solskjerminger. Du kan også velge hvilket rom du vil installere det i og hvilken farge veggene skal ha. Er du fortsatt usikker kan du bestille en gratis befaring av oss!

Les også: En gardin for den norske vinter

gul

Usikker på hva du skal velge? Les mer om for eksempel hvordan du velger din stil med lamellgardiner her

Les også: Dette mener interiørekspertene om 2021

Relaterte produkter

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer