&noscript=1 />

Rullegardin mot lav høstsol

Kanskje er du tilbake på hjemmekontor og trenger ro og konsentrasjon. Rust deg mot lav høstsol med en funksjonell rullegardin. Visste du at rullegardinen for eksempel kan være varmereflekterende? Det kan være et pluss ved kontorpulten.

Nå er det høst og det er mange som igjen har inntatt hjemmekontoret. Kanskje har du merket at kampen om oppmerksomheten har gjenoppstått. En av de største deltagerne i denne konflikten er selveste sola! Når den gjør sitt angrep på konsentrasjonen din gjennom vinduet, gjelder det å være forberedt. Med et raskt og effektivt trekk, eller kanskje bare et knappetrykk, kan du skifte ut sol og varme med skyggeleggende og varmereflekterende rullegardiner! Nok en gang er det fred til arbeid.

Rullegardiner til alle rom

Selvfølgelig er det ikke bare kontor som er rommet for rullegardin, for det kan man ha overalt! Rullegardinen er veldig fleksibel, både funksjonsmessig, og som dekorelement. De kan gjerne være opptil 3,5 meter i både høyde og bredde, og kan deretter settes opp ved siden av hverandre for et rent og helhetlig uttrykk i rommet. Slik kan du dekke både de minste og største vinduene.

Rullegardiner Screens kjells markiser 5

Rullegardin som isolasjon

Rullegardinen holder sola ute, og dermed også varmen. Luften som fanges mellom vinduet og gardinen blir faktisk som et isolerende lag, og hjelper dermed å stabilisere varmen i ditt hjem. Dette holder vanligvis varmen ute, men det er viktig å passe på – isolasjonen går begge veier, så om det er varmt på innsiden fra før av, uten annen lufting, kan du faktisk stenge noe av varmen på innsiden.

Mange muligheter

Vi har godt utvalg på godt designede rullegardiner, med mange farge og mønstervalg. Som EOS 500, eller miljøvennlige Green Screen ECO. Vi kommer gjerne på gratis og uforpliktende befaring for å hjelpe deg med å ta det beste valget!

Relaterte produkter

Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer