&noscript=1 />

Slik fargesetter du hjemmet med lameller

Interiørtrenden viser at flere bruker farger i interiøret. Vi bruker farger for et mer personlig interiør.

Interiørtrenden viser at flere bruker farger i interiøret. For ikke mange år siden var det hvitt og grått som var gjeldene. Nå derimot er ikke folk redde for å sette farge på veggene og nå etter hvert også tak – de skal heller ikke lenger være hvite. Det finnes også et stort utvalg farger blant lamellgardiner som kan være med å fargesette interiøret.

Vi bruker farger for et mer personlig interiør. Det er ofte mørke farger som går igjen og mange velger blått og grønt på veggene sine, men i mange ulike nyanser. Nå er også mer varme toner på vei inn i de norske hjem. Nyansene strekker seg fra de helt lyse pudder rosa tonene til mørk brun.

IMG 5615

Gjenspeile deg

Den største trenden nå er allikevel å velge en farge som gjenspeiler din personlighet. Man skal ikke lenger ha det samme som naboen, men man skal ha et hjem som gjenspeiler deg og din personlighet.

Les også: Velg din stil med lamellgardiner

Huskeregel

Det kan allikevel være lurt å ta noen forhåndsregler for at ditt personlige interiør og hjem skal bli harmonisk og godt å være i. En enkel regel er at alle nyanser av samme farge passer sammen; alle nyanser av rødt passer sammen, alle nyanser av blått passer sammen, og så videre. Så hvis du har en av de fargene hjemme, er det veldig trygt å kjøpe noe annet i en annen nyanse av de fargene – det vil passe sammen

Fargerik tid

Vi er på vei inn i en veldig fargerik tid, som inneholder et bredt spekter av farger. Nyansespekteret vi som forbruker blir tilbudt, vil vokse mer og mer i årene fremover.

Så det er bare å kaste seg ut i det – tørr å velge farge. Det gjelder ikke bare for vegger og tak, men også tekstiler, møbler, gardiner og innvendig solskjerming.

Les også: Monet og solskjerming

Gi rommet en harmonisk helhet

Lamellgardiner kjells markiser 5

Har du store og åpne vindusflater som trenger avskjerming har du nå et stort utvalg av dekorative tekstiler innen lamellgardiner! Når interiøret ellers er harmonisk fargesatt og du gjerne har malt vegger i en smakfull farge har du muligheten til å velge lamellgardiner i samme nyanse. Dette for at vegg og solskjerming skal harmonere og gi rommet en gjennomført fargetone.

Mange muligheter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming. Med lamellgardiner får hjemmet et stilrent uttrykk med god funksjon for store vinduer. Er du en av de som har lyse vegger, men kunne tenke deg litt farge inn i interiøret uten å male hele rommet, kan lamellene være den ”fondveggen” med farge som gir rommet karakter. Mulighetene er mange – lykke til med å fargesette ditt hjem.

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer