&noscript=1 />

Slik fikk denne familien mer tid til utekos

Denne familien hadde fått seg en flott uteplass med størrelse nok til både seg selv og gjester, men det var to problemer som fort dukket opp - nemlig vind og sjenerende kveldssol.

Denne familien hadde fått seg en flott uteplass med størrelse nok til både seg selv og gjester, men det var to problemer som fort dukket opp – nemlig vind og sjenerende kveldssol.

Etter å ha prøvd en rekke «hjemmelagde» løsninger fikk de besøk av en av våre konsulenter som med en gang så hva de hadde behov for.

Finn din favoritt screenduk hos Kjells markiser, og velg selv hvor mye lys duken skal slippe inn. Samtlige duker reduserer innslipp av varme betraktelig.
Screenduk skjermer for varme og lys, samtidig som den bevarer utsikten.

Her var det en motorisert screen/levegg som var tingen. Den ble skreddersydd etter målene på terrassen, og med fjernkontroll og motor kunne de enkelt velge om den skulle være opp eller nede basert på været.

Zip Screen levegg 2

Screenduken er bygd opp av en mikrostruktur som gir god sikt fra innsiden og ut, men hindrer innsyn. Og takket være zip-systemet som holder duken på plass i skinnene tåler screenen svært store vindhastigheter, opp til 24,4 m/s (87 km/t, liten storm).

Her kan de nå nyte en usjenert uteplass uten å bli blendet av solen eller bli kalde på kjølige sommerkvelder!

Relaterte produkter

En screen vertikalmarkise skjermer for vind og sollys uten å blokkere utsikten. Duken er enkel å holde ren og kan tilpasses fasaden.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer