&noscript=1 />

Slik fikk familien mer tid rundt frokostbordet

Samtidig som familien fikk bukt med direkte sol og varme, gir terrassemarkisen ly for både vind og regn og har økt bruksverdien av terrassen betraktelig.

– Det ble rett og slett for varmt å sitte her ute på formiddagen, forteller Elin. Samtidig som familien fikk bukt med direkte sol og varme, gir terrassemarkisen ly for både vind og regn og har økt bruksverdien av terrassen betraktelig.

Bilde 20.06.2018 17 57 03

– Nå kan vi sitte lenge her ute ved frokostbordet i helgene, sier hun fornøyd.

Velger varig kvalitet

Familien Stikbakke på to voksne og to barn, bor i huset etter Håkons besteforeldre fra 1962 på Gjøvik. Siden de tok over huset i 2004 har det vært i stadig forandring. Det skal tilpasses dagens standard, familiens størrelse og behov.

– Byggingen tar mye tid og man er prisgitt dyktige leverandører i en slik prosess, sier Håkon som selv har lagt ned mange timer i nybygget og hagen rundt.

Bilde 20.06.2018 17 56 26

Under markisen kan familien slappe av om det er strålende sol eller fare for regn. Markisen gir også svalere inneklima sommerstid når solen varmer på formiddagen.

Marcesa-løsning for ekstra stabilitet

Terrassearkisen har Marcesa-løsning med dukbalk. Med denne løsning er det mulig å ha en knekk på markisen. Midtbalken gjør at duken blir strammere og markisen mer stabil. Knekken gjør det også lunere å sitte under markisen. Det er i tillegg ekstra støttebein som festes i terrassen, for optimal stabilitet, når markisen er kjørt helt ut. Markisen er motorisert så det er enkelt å styre den i ønsket posisjon.

Bilde 20.06.2018 18 04 18

Markisen er ypperlig beskyttelse mot lett regn og markisen gir familien mulighet til å  fortsette terrassekosen under markisen selv når det regner. Kraftig regn/skybrudd kan imidlertid skape tunge vannbasseng som kan gi skader på markisearmene og/eller innfestningen.

– Den siste som forlater utekosen kjører markisen inn er en god regel og beskyttelse, avslutter Håkon som er meget fornøyd med produktet.

Relaterte produkter

Kjells kassettmarkise er en solid og stilfull markise der markisearmer og –duk ligger helt innkapslet i kassetten. Lekkert utseende kombinert med optimal beskyttelse og lang levetid.
Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.
Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer