&noscript=1 />

Fikk lyst og privat advokatkontor med lamellgardiner

Da Hanne Lilleby for ikke så lenge siden flyttet advokatkontoret sitt til det lyse og åpne lokalet i Gjøvik sentrum, var det blant annet ønsket om mulighet for en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret som bestemte hva slags solskjerming hun valgte.

For ikke lenge siden flyttet Hanne Lilleby advokatkontoret sitt til et lyst og åpent lokale i Gjøvik sentrum. Ønsket om en privat sfære og det å beholde lyset inn på kontoret bestemte hva slags solskjerming hun valgte.

Lyst med null innsyn

– Muligheten for å skjerme av helt for innsyn, uten å miste lyset inn var en stor grunn for at jeg valgte en lamellgardin, forteller Hanne og fortsetter; I tillegg synes jeg lamellgardiner er mer praktiske og funksjonelle enn vanlige gardiner.

IMG 2876
Hannes kontorplass er rett bak et av de store vinduene. Med lamellene lukket, er det fortsatt behagelig og godt lys fra vinduet og inn på kontorplassen hennes.

Gjennomtenkte interiørvalg

Det hyggelige advokatkontoret er lekkert stylet i behagelige grå og blå toner, spritet opp med noen flotte, gule accentstoler. Stoffet i lamellgardinene luner til de store vindusflatene. Samtidig glir linjene i gardinlengdene godt inn i interiøret og bidrar til en stram og passende ramme på advokatkontoret.

IMG 2874
Det stilrene kontoret har flotte detaljer i interiøret som fungerer godt sammen med de stramme linjene lamellgardinene bidrar med.

Les også: Velg din stil med lamellgardiner

God solskjerming

– Sollyset inn de store vinduene kan bli både ganske varmt og skarpt, fortsetter Hanne. Lamellgardinene fungerer også perfekt i forhold til varme- og solskjermingen jeg og kollegaen min har behov for på kontoret på varme soldager.

IMG 2875
Advokatkontoret har store vindusflater og det var behov for god solskjerming for å få til et godt arbeidsmiljø på varme soldager

Inspirert til å sjekke ut mulighetene for solskjerming på ditt kontor? Her finner du utvalget av interiørgardiner hos Kjells markiser:

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer