&noscript=1 />

Slipp inn dagslyset uten å bli blendet

Vårlyset er herlig, men vårsola kan noen ganger bli sjenerende. Med plissegardiner sørger du for å skjerme for sola, men slippe inn dagslyset.

Plisségardiner kan enkelt skreddersys i bredde og høyde slik at de blir perfekte til din bolig.

Vårsola er flott. Men for den som sitter på hjemmekontoret eller skal se på TV, kan den lave vårsola være – unnskyld at vi sier det – plagsom. Med en fleksibel plissegardin kan du da skjerme øverste, midtre eller nedre del av vinduet, avhengig av om du vil skjerme for sola eller hindre innsyn gjennom vinduet.

Les også: Kvalitet er bra for lommebok og miljø

Up&Down

Funksjonen som lar deg justere hele plissegardinen «svevende» opp og ned på denne måten, heter Up&Down, og er den mest populære funksjonene på plissegardiner.

kjokken2
Med Up&Down kan du enkelt justere plisségardinen.

Plisse for alle rom

Plissegardiner i enten den enkle eller doble varianten, Duette, har egenskaper og utvalg i materialer som gjør at de passer i alle husets rom.

Stue: Plissegardiner kan leveres i inntil 235×250 (b x h) centimeter. Dermed passer de i de aller fleste store stuevinduer. Med en farge som matcher stua og en duk som slipper inn gjennom noe dagslys, vil du kunne nyte late kvelder i sofaen og være skjermet for både kveldssol og innsyn gjennom vinduet.

Les mer om solskjerming i stua.

Bad: Plissegardiner kommer i materialer som tåler fuktighet. Blir gardinen på badet utsatt for direkte vannsøl, velg en som er merket «tåler håndvask». Hele utvalget ser du i vår DesignSpace.

Kjøkken: Plissegardiner kan leveres med duk som tåler vann eller i flammehemmende materiale.

Soverom: Duette doble plissegardiner i lystett black out-materiale gir deg tilnærmet mørklagt soverom, også på lysesommernetter.

Barnerom: Plissegardiner kan leveres med snorløs kontroll som gir bedre sikkerhet på barnerom. Snorløs kontroll kan du også få med fjernstyring med styring fra Somfy, som kan integreres med smart home fra for eksempel Google.

Loftstuer: Plissegardiner kan tilpasses både skråvinduer og takvinduer.

DS 088
Med egnede stofftyper kan du også ha plisségardiner på badet.

Plissegardinen kan bades, ikke vaskes

En gardin som kan brukes i alle typer rom, kan etter hvert bli utsatt for mange typer søl, støv eller forurensing. I de fleste tilfeller holder det å tørke av duken med en fuktig klut, men er gardinen ekstra skitten, kan den bløtlegges i vann. Du skal altså «bade» den, men ikke direkte vaske plissegardinen.

Plissegardiner kjells markiser 13
Velg mellom en rekke ulike farger og tetthetsgraden i tekstilen.

Plissegardiner på mål

Kjells Markisers plissegardiner er skreddersydde etter mål gjort av våre selgere. Det at vi er ansvarlig for målene gir ekstra trygghet for deg. Etter befaring kan du få et uforpliktende pristilbud på plissegardiner på mål ut fra dine vinduer.

Les også: «Ny stue» i julegave?

Relaterte produkter

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer