&noscript=1 />

Start planleggingen tidlig!

Det finnes flere gode grunner til å begynne med planleggingen av sesongens solskjerming allerede nå. Under følger noen gode grunner til at vi mener at «jo før, jo bedre» er en god leveregel for solskjerming.

stue med screens utvendig solskjerming

Her til lands er vi inne i en av de lengste og kjøligste kuldeperioene på mange år. Det er fullt forståelig om du ikke har ofret solskjerming en tanke. De aller fleste av oss er nok mer opptatte med skiturer, store tekopper og å forsøke å holde varmen.

Men hvis du ruger på en tanke om å oppgradere solskjermingen i boligen din til sommeren, kan det være svært taktisk å iverksette denne prossessen allerede nå!

 

hoved2
Ved å begynne planleggingen av boligens solskjerming allerede nå, kan du nyte sommerværet når det endelig kommer.

Kom sola i forkjøpet!

Man kan lett tenke at behovet for solskjerming er et sommerfenomen, men allerede på våren begynner det å bli lyst skikkelig lenge. Den velkjente påskesola kan være svært skarp og skape et behov for en skikkelig solskjeringsløsning før du vet ordet av det.

Hvis du er en av de som ikke kan sove med lys på soverommet er dette enda viktigere å tenke på; så tidlig som i midten av april står sola opp godt før klokken 6 på morgenen. Husk også at det å få levert en ferdig løsning kan ta noen uker. Det kan være greit å være tidlig ute, så man ikke sitter med skjegget i postkassa når sommeren kommer.

 

paskesol
Vårsola er god og ha, men kan også fremskynde behovet for en solid solskjermingsløsning.

Ekstra god service

Vi skal innrømme det: Vinteren er ikke høysesong for oss i Kjells Markiser heller. Vår oppdragsmengde er aller størst på våren og forsommeren. På den delen av året kan det bli litt travelt med alle oppdragene som skal gjennomføres. Selv om vi alltid streber etter å yte så god service som mulig, kan det være at vi nå i lavsesongen har ekstra god tid og mulighet til å gjøre det lille ekstra for akkurat deg.

Hva skal jeg velge?

Hvis du er interessert i å begynne forberedelsene til sesongen nå, så kan det være lurt å tenke litt på hvilke løsninger som tilfredsstiller dine behov. For den beste blokkeringen av de varme solstrålende anbefaler vi utendørs solskjerming i form av screens eller persienner. I tillegg til å skjerme mot sjenerende sol er det utvendig solskjerming som er mest effektivt for å redusere innetemperaturen. Ved at solstrålene stoppes før varmeenergien trenger gjennom vinduet, reduseres varmeinnslippet med inntil 90 prosent.

Du kan lese mer om våre forskjellige typer utvendig solskjerming her

Sandnes2
Her er en flott solskjermingsløsnng med Screens som vi har levert til kunde. Legg merke til hvordan den fortsatt slipper rikelig med mykt, godt, lys inn i boligen, selv om den blokkerer sjenerende sollys og varme.

Relaterte produkter

Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.
Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer

Innsyn gjennom vindu på bad

Når høstmørket kommer blir vi plutselig litt mer oppmerksom på hva som skjer innenfor vinduene i andre hus. For deg på innsiden: Hvordan løser du innsyn gjennom vindu på bad?

Les mer