&noscript=1 />

Ta vare på høstlyset med screens

Les om hvordan du kan bruke screens til å optimalisere inneklimaet i din bolig; både på de lyse høstdagene og de mørke kveldene.

Innvendig Zip Screens
Innvendig Zip Screens

Mange nordmenn er glade i høsten, og selv om høstlyset unektelig er vakkert, kan det også føre til en rekke utfordringer med tanke på solskjerming. I denne artikkelen kan du lese om hvordan du kan bruke screens til å optimalisere inneklimaet i din bolig; både på de lyse høstdagene og de mørke kveldene.

TV sofa 313878452
Med screens bevarer du et behagelig innelys uten irriterende refleksjoner i TV-en.

Nå som sola begynner å vise seg lavere på himmelen kan dette faktisk føre til større behov for solskjerming enn på de aller lyseste sommerdagene. Høstsolen er fremdeles sterk, men med en tendens til å enklere nå inn gjennom vinduer i boligen. Hvis man ønsker å skjerme for solen, men uten å gi slipp på det fine høstlyset, anbefaler vi å ta en titt på screens.

Men hva er egentlig en screen?

Kort sagt er screens utvendige og kraftige rullegardiner. Med en kassett montert i overkant av vinduet på utsiden og med kraftige styrelister er dette en løsning som gir deg svært god solskjerming og som tåler vær og vind særdeles godt. Duken ligger svært stabilt, og gir et elegant preg på boligen. Fra innsiden er den helt usynlig når den er helt trukket opp. Screens er kanskje den ultimate løsningen for solskjerming i hjemmet, og en super kombinasjon av form og funksjon.

Vil du vite mer? Her kan du lese mer om Screens.

Behagelig lys i boligen

Screens er ikke lystette. De skjermer for nesten 100% av de skadelige solstrålene, men slipper likevel inn et behagelig lys i rommet. Og hvis det er noe som kjennetegner nordmenn, så er det at vi ønsker å ta vare det lyset vi har! Med screens får din bolig et lysnivå som passer ypperlig for koselige aktiviteter inne og for TV-kvelder uten irriterende refleksjoner i skjermen.

Bevarer utsikt og privatliv

I motsetning til tradisjonelle solskjermingsmetoder, hindrer ikke screens utsyn og utsikt fra boligen. Selv om det meste av sollyset blir blokkert, kan man se hva som foregår utendørs. Med screens så sperrer du ikke deg selv inne fra omgivelsene!

Les også: Screens gir deg både solskjerming og utsikt

Selv om det er lett å se ut av screens, er det ikke nødvendigvis enkelt å se inn. Nå som kveldene blir lengre, blir også perioden for sjenerende innsyn dét. Screens hindrer unødvendig innsyn fra naboer og forbipasserende.

screens utsyn
Med screens kan man fortsatt følge med på og beundre natur og omgivelser.

Alle våre screens for større vinduer leveres med motorisering som standard. For deg som ønsker alt enda enklere og mer automatisert, kan du bestille screens med vår premium Somfy-motor med funksjoner som automatisk hinderkontroll, app-styring og automatisk styring basert på sol-, varme-, og vindforhold.

Det er lett å gå seg vill i alle mulighetene for screens. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på din løsning.

Relaterte produkter

Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.
Helioscreen Sergé er høyst sannsynlig markedets beste screenduk med sitt unike glassfibervev og innsmeltet PVC for økt levetid.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer