&noscript=1 />

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Trender for året som kommer

Interiørtrender reflekterer tiden vi er i og den usikre tiden vi lever i fører oss frem til interiør som føles trygt koseligere og som gjør oss glad. Den største trenden er mer farge, dyp blå eller rød som aksenter i interiøret. Bruk fargeklatter som små elementer som er lettere å skifte ut. Ifølge interiørtrender 2023 bør du investere i individuelle detaljer i rødt og blått eller på en vakker detalj som kombinerer begge fargene. Velg samme farge på gardin og veggen for en rolig atmosfære. Er du av det mer sprelske slaget kan du sette samme flere farger i et vindu med lameller – tenk deg en regnbue eller noe få lammeller for kontrast og lekenhet. Eller ønsker du lag på lag? Rullegardin for å skjerme for sol og lys og over rullegardinen – lette florlette gardiner lag på lag.

mathieu perrier 1wDyL2 NmE4 unsplash
Det nye årets største trend er farger, farger som løfter og gleder.

Gardinjungel?

Når tiden er inne for å velge interiørgardiner, er spørsmålene ofte mange. Hvilken farge skal jeg velge? Skal jeg velge gjennomsiktig eller lystett gardin? Hvor lang skal en gardin være? Hvordan skal jeg tilpasse gardinen slik at den passer rommet og vinduet best mulig? Men hva skal du velge? Her har vi samlet informasjon og inspirasjon fra tidligere artikler om vårt utvalg i interiørgardiner. Du kan også leke deg frem med vårt designverktøy her.

Det kan være lettere å se alt i sammenheng i rommet ditt før du velger din løsning.

Vi kommer gjerne på befaring for å gi deg tips og råd, oppmåling og for å snakke om muligheter for motoriserte gardinskinner.

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.
Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.
Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.
Med en unik struktur i vevet isolerer Duette® om vinteren og bidrar til mindre varmeinnslipp om sommeren.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer