&noscript=1 />

Fra skygge og kald trekk til to trivelige uteplasser med solskjerming

Nordvendt og kald beliggenhet gjorde at uteplassen til familien Aalbu i Trondheim ikke ble brukt. Så installerte de markiser og vindskjerming.

Nordvendt og kald beliggenhet gjorde at uteplassen til familien Aalbu i Trondheim ikke ble brukt. Så installerte de markiser og vindskjerming, og nå nyter de uteplassen både på bakkeplan og i annen etasje selv om det ikke er mye sol der.

Solskjerming kan nemlig også fungere som vindskjerming, og sørge for en lun og koselig sitteplass selv om man bare har morgensol.

Med markiser, vindskjerming og terrassevarmere laget Roar Hassel-Aalbu to flotte uteplasser på husets nordvendte side. Etter oppussingen kan familien nyte frokosten i morgensola, middager i friluft hele uka, og utekos til langt på kveld.

Klikk her for å se våre terrassemarkiser

Til og med om vinteren kommer kroken til nytte: Den er ypperlig til klestørk og en god oppbevaringsplass for hagemøbler. Fritt for snø, løv – og katter, som tidligere var en plage sier Roar.

Sjekk forvandlingen!

Fra dette:

solskjerming-uteplass

Til dette:

solskjerming-uterom

Uteplass oppe med terrasse- og vertikalmarkise og terrassevarmer:

solskjerming-markise

Klikk her for å se våre vertikalmarkiser

Uteplass på bakken med screens og terrassevarmer:

solskjerming-screens

Familien har alltid screenene nede om natten for å holde katter og fugler ute:

solskjerming-screens

Klikk her for å se våre Zip-screens

Roar begynte med å lage et fundament med flislagt gulv, og la veggflis på en av veggene:

roar-uteplass

Fyll ut kontaktskjemaet vårt for gratis befaring og et uforpliktende tilbud

Relaterte produkter

Zip screens er ekstra effektive i værutsatte områder med sitt glidelåssystem som gir maks stabilitet. Disse tåler vind opptil liten storm (24,4 m/s).
Denne terrassevarmeren er vanntett og gir effektiv og øyeblikkelig varme. Utstyrt med fjernkontroll og mulighet for app-styring.
Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer