&noscript=1 />

Unngå solskader med trendy interiørgardiner

Det kan gå hardt utover møbler og gulv hvis man ikke skjermer dem fra sola.

I sommer er det meldt rekordvarme, og dét klager vi ikke over! Men det kan gå hardt utover møbler og gulv hvis man ikke skjermer dem fra sola. Da kan tekstiler og treverk falme og bli bleket. Spesielt her i Norge, hvor sola står lavt, er dette viktig å tenke på. Det er med andre ord på tide å kjøpe solskjerming, her får du våre beste tips.

solskjerming

Heldigvis er det ikke lenger slik at funksjonelt er det samme som kjedelig. Det finnes mange pene interiørgardiner du kan velge mellom som står i stil til resten av hjemmet ditt.

Det kan gå hardt utover møbler og gulv hvis man ikke skjermer dem fra sola.

Hvilken type solskjerming bør du velge?

Persienner

Fordelen med persienner er at de kan brukes alene eller sammen med andre gardiner. Du får dem i mange farger, så om du er tøff kan du velge en skikkelig kontrast til veggen.

Se alle våre utvendige persienner her.

Plisségardinger

solskjerming
Når du skal velge solskjerming kan du gjøre det så trendy eller diskret som du selv ønsker.

Har du mange vinduer kan plissé være det beste alternativet fordi de er transparente og dermed ikke “ødelegger” resten av stilen i rommet. De fås i mange farger, så du kan velge den som passer best på hvert rom.

Her er vårt utvalg i plisségardiner.

Lamellgardiner

solskjerming

Lameller er stilig i seg selv, og kan løfte rommet et ekstra hakk på eleganseskalaen. Disse passer best hvis du har store vinduer som går fra tak til gulv.

Se lamellgardinene vi tilbyr her.

Rullegardiner

solskjerming

Rullegardiner er ikke bare til soverommet, de kan like fint integreres i interiøret som andre typer gardiner med solskjerming.

Se alle våre interiørgardiner her.

Relaterte produkter

Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.
Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.
Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg.
Ta frem din kreative side og lek deg i vårt designverktøy. Her kan du velge blandt mange forskjellig romtyper, velg veggfarger og finn din favoritt blandt alle våre interørprodukter.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer