&noscript=1 />

Utvendig solskjerming, den mest effektive med tanke på varme og UV-stråler

bakhode mann og dame lener seg tilbake i sofaen

Hva er ditt behov for solskjerming? Snakk med oss og ta en behovsanalyse.

Regulerbar lys- og varmefordeling

Når vintersolen først viser seg frem, er den ofte lav og kan blende. I tillegg til å skjerme mot sjenerende sol og solbleking av interiør er det utvendig solskjerming som er mest effektivt for å redusere innetemperaturen. Ved at solstrålene stoppes før varmeenergien trenger gjennom vinduet, reduseres varmeinnslippet med inntil 90 prosent.

Trond Helge Strand 50 mm
Eksempel på solskjerming som spiller på lag med fasaden og blir en del av eksteriøret på en god måte.

Utvendige persienner stopper effektivt uønsket lys- og varmestråling

Vinkelen på alle persienner kan reguleres slik at naturlig dagslys slipper inn etter behov. Du får godt utsyn samtidig som du kan begrense innsyn. Utvendige persienner er solide, og tåler mye vær og vind. Vindlåsen sørger for at vinkelen på lamellen holder seg i valgt posisjon selv i sterk vind. Du kan styre skjermingen innenfra, både manuelt eller motorstyrt.

Les også: Velg riktig utvendig persienne

Screens, en enkel og effektiv solskjerming

Ønsker du en diskret, men effektiv solskjerming passer screens til de aller fleste bygg og hustyper. God sikt ut, men likevel behagelig mengde med lys som slipper inn. Her er det stort utvalg av størrelser, tekstiler og farger.

20150622 194416 2021 web

Markiser gir effekten av utvendig solskjerming, samtidig som du har fullt utsyn til uteområdet

Vi har ulike markiser for ulike behov, og leverer skreddersydde løsninger tilpasset ditt hjem. Kraftige og av høy kvalitet. Se vårt store utvalg i markiseduker, og velg den som passer best til din fasade. Vi har over 160 ulike duker! Også duker med selvrensede effekt. 

Relaterte produkter

Våre 50 mm utvendige persienner har brede lameller som effektivt stopper varmen før den kommer inn i rommet. Leveres med en innebygd vindlås.
Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.
Screens er en utvendig rullegardin som passer til nesten alle bygninger. Med et nøytralt utseende integreres de i fasaden på en lekker og stilfull måte.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Pergola med levegg forlenger sommeren

Med en pergola på terrassen har du elegant og solid solskjerming og ly mot regnet. Legger du til en eller flere levegger, får du også en lun uteplass som forlenger sommeren til langt utpå høsten.

Les mer