&noscript=1 />

Velg din stil med lamellgardiner

Med lameller kan du velge stil fra det lyse og lette til det mørke og lune. Og alt imellom.

Med lameller kan du velge stil på gardinene fra «lys og moderne» via «klassisk og stilren» til ravnsvarte lameller. Utvalget består nemlig av nesten 150 ulike tekstiler, fra de nesten transparente til tykkere og mer lystette varianter.

Kjells byr på mer enn plisse og lameller: Rullegardin mot lav høstsol

Lyst eller mørkt

Lameller med en lys, transparent tekstil vil slippe inn dagslys med en dus stemning, samtidig som du skjermer for direkte innsyn på dagtid. Ønsker du mer solskjermingseffekt eller å skjerme vinduene for naboer og forbipasserende også når det er mørkt ute og lyst inne, bør du velge en tettere og mindre transparent variant. Skjermdumpen fra Kjells Designverktøy viser hvordan gardinene har ulik funksjon og hvordan stua skifter karakter med ulike tekstilvalg.

Lamell lys og mork designverktoy

Mer om lameller: Slik løfter du rommet med lameller

Betjening

Lamellgardiner fås som Kjells andre solskjermingsprodukter med et utvalg av ulike betjeningsløsninger. Velg mellom manuell snorbetjening eller motorisert styring med bryter, fjernkontroll eller app.

Lamellgardiner kjells markiser 1

Les mer om automatikk: La solskjermingen bli en del av ditt smarthjem

Fakta om lamellgardiner

  • Lamellgardiner egner seg spesielt godt for store vinduer, og de kan også skreddersys til skråvinduer.
  • Kan også brukes som romdeler.
  • Rengjøring: vanlig støvtørk er som regel nok, evt en lett fuktet klut. For grundig rengjøring kan gardinene vaskes i mildt såpevann. Bruk aldri strykejern på lamellene.

Les også: Slik skjermer du skråvinduene med plisségardiner

Relaterte produkter

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer