&noscript=1 />

Velg riktig utvendig persienne

Utvendige persienner blir sett på det som det mest effektive solskjermingsproduktet på markedet mot varmeinnslipp.

Utvendige persienner blir sett på det som det mest effektive solskjermingsproduktet på markedet mot varmeinnslipp. Persienner foretrekkes av arkitekter og utbyggere, da dette produktet er mest fleksibelt for å regulere varme, lys og energiforbruk.

Utvendige persienner har en god kombinasjon som både er varmeregulerende og innsynsregulerende. De gir ikke innsyn i lukket posisjon. Lamellene kan vinkles slik at de gir godt utsyn og lysinnslipp. Samtidig opprettholdes maksimal varmereduksjon og møbel- og gulvfalming fra solens UV-stråler unngås.

persienner utvendig 80mm 3 rgb

Et estetisk valg

Det er ikke bare næringsbygg som velger dette produktet – fler og fler velger også utvendige persienner til sine boliger. En utvendig persienne tar liten plass, og blir nesten usynlig når den ikke er i bruk. Fasaden fremstår helhetlig og ren. Lamellene leveres i en rekke farger som gjør at du kan tilpasse persiennene husets fasade for et enhetlig uttrykk.

Trond Helge Strand 50 mm

Hovedtrekkene – kort fortalt

Det er to størrelser på selve lamellene, en smal og en bred, 50 eller 80 millimeter.

Lamellene er produsert i aluminium som er et lett, sterkt og vedlikeholdsfritt metall, som velegnet til utvendige produkter.

I tillegg til bredde på lamellene kan du velge mellom forskjellige farger på lamellene, og mellom forskjellige oppheng og styringssystemer. Slik kan du få en løsning som er helt skreddersydd dine behov.

50 mm persienner – den lette og elegante

Til tradisjonelle og klassiske hus med fine detaljer egner 50mm persienner seg godt. Vi har persienne-varianter som passer til vippevinduer, verandadører osv. Den gir full solskjerming selv med vinduet i luftestilling. På hver side er det vindsikring med oppstrammende stålwire. Persiennen har en enkel og rask betjening, leveres med vindlås i toppkassen og kan motoriseres.

Spesial veramdador 2

80 mm persienner – den robuste og solide

Har du hus med store vindusflater vil persienner med 80mm lameller passe meget godt. Den gir et luftig inntrykk siden persiennen kan være kjørt helt ned og vinklet slik at det fra innsiden gir god solskjerming, men utsikten ivaretas. Persiennen har styreskinner på sidene, kan betjenes manuelt eller elektrisk og kan med fordel seriekobles. Persiennen kan også koples til automatikk, som for eksempel sol- og vindvakt. Vindlås i toppkassen gjør at persiennen tåler sterk vind og støyer lite.

80 gra 3

Våre persienner er norskproduserte, og konstruert for skandinaviske værforhold. Dette sikrer god kvalitet og optimal solskjerming.

Relaterte produkter

Våre 50 mm utvendige persienner har brede lameller som effektivt stopper varmen før den kommer inn i rommet. Leveres med en innebygd vindlås.
LV50 utvendige persienner er solide fasadepersienner til mellomstore vinduer som passer like godt på eneboliger som på større bygg.
LS50 utvendige persienner passer til vippevinduer som f.eks H-vindu og til verandadører. Spesial gir full solskjerming selv med vinduet i luftestilling.
Denne persiennen har en kraftig og solid konstruksjon som passer best for store vindusflater.

Vil du lese mer?

Bli inspirert av disse artiklene

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer

Innsyn gjennom vindu på bad

Når høstmørket kommer blir vi plutselig litt mer oppmerksom på hva som skjer innenfor vinduene i andre hus. For deg på innsiden: Hvordan løser du innsyn gjennom vindu på bad?

Les mer