&noscript=1 />

Hjemme hos kunder

Koselig hjem med farger

I en skråning med god utsikt over Mjøsa finner du huset til familien Moreno på tre, snart fire personer. Vaida forteller at farger på interiøret er viktig når hun innreder hjemme.

Les mer

Løftet boligen med plisségardiner

Gjennom hele huset har familien på fem blant annet tatt i bruk mye plisségardiner – med litt forskjellig form og funksjon etter romtype og behov. I noen av rommene var det aktuelt med mørklegging. Andre steder var det viktigere å skjerme for sol og innsyn.

Les mer

Ikke alle føler seg like sikker på hva som vil bli den beste løsningen hjemme i stuen når det gjelder innredning, fargevalg, møblering, plassering osv. Hva med å få eksperten på døra?

LES MER

Kvinne ser ut av et vindu hvor nedre del er skjermet med grønne plisségardiner.

Slik hindrer du innsyn fra naboen

Når vintermørket senker seg ute, blir du fort veldig synlig fra stua eller soverommet om du har store vinduer vendt mot naboen eller gata. Bruk denne sjekklista for inspirasjon til hvordan du reduserer du innsyn fra naboen.

Les mer

Trenger du inspirasjon til gardiner?

Lurer du på om du skal ha gardiner i stua eller på soverommet? Trenger du inspirasjon? Velg en stram og moderne stil, eller naturlige toner og materialer for en lunere stemning! Tekstiler demper romklang, hindrer innsyn og ikke minst holder varmen inne og stenger kulden ute.

Les mer

Gjenskinn i tv-en?

Sliter du i med gjenskinn i tv-en? Det er ikke bare klassisk solskjerming som kan løse problemet. Hva lander du på i listen over løsningsforslag?

Les mer

– Jeg elsker jobben min, smiler hun og viser med hånden mot hjertet at dette virkelig er dyptfølt.

– Å kjenne at jeg har vært med og bygget firmaet og hver dag leverer et godt produkt gjør at jeg virkelig er stolt av jobben!

LES MER

Gi din garasjeport og portåpner lengre levetid

Det å kunne slippe å gå ut av bilen i all slags vær for å åpne garasjen, men i stedet kunne kjøre rett inn med bruk av en garasjeportåpner er forlokkende for de fleste. Med en portåpner trenger du ikke å utsette deg for dårlig vær når du skal inn i garasjen.

Les mer
dame styrer solskjerming via nettbrett

«God morgen, trekk ut markisen!»

Gjennom en app kan du bestemme selv når sola skal få titte fram gjennom vinduet om morgenen, eller temperaturen ute bestemmer om markisen skal skyggelegge terrassen eller ikke. Det er mange muligheter for å styre ting i huset gjennom digitale løsninger. Lær mer her.

Les mer

En gang på slutten av 80-tallet, i bilkø utenfor Blommenholm, ble Casino født. Det var Hallvard Flatland selv som sto og stampet i køen og klekket ut den geniale idéen, som har blitt sett og huskes av så mange.

LES MER

Pergola med levegg forlenger sommeren

Med en pergola på terrassen har du elegant og solid solskjerming og ly mot regnet. Legger du til en eller flere levegger, får du også en lun uteplass som forlenger sommeren til langt utpå høsten.

Les mer
Eldre dame ligger på terrasse

Stopp vinden med en levegg

Første del av juni har gitt deler av landet en del fint vær, men også mye vind. Med en levegg nyter du sola på uteplassen selv om vinden rusker i epletrærne.

Les mer

Det er lett å gå ser litt vill i de utallige mulighetene med tanke på gardin- og duktyper.

Hos gardinprodusenten til Kjells Markiser er Rolf ekspert og gir oss en rask innføring i hva som er hva.

LES MER

Innsyn gjennom vindu på bad

Når høstmørket kommer blir vi plutselig litt mer oppmerksom på hva som skjer innenfor vinduene i andre hus. For deg på innsiden: Hvordan løser du innsyn gjennom vindu på bad?

Les mer

Sommersøvn i kaldt soverom

Mange er tilbake på jobb etter ferien og skal tidligere i seng og tidligere opp. Da er det fint å få litt hjelp av et mørkt og kaldt soverom slik at alt ligger til rette for en skikkelig god natt søvn.

Les mer

Derfor velger mange screens som solskjerming

Vi forteller gjerne, og forventer å bli trodd på at screens er effektiv solskjerming som tåler mye vind. Men en ting må du nesten se selv før du virkelig innser det; hvordan en og samme gardin kan stoppe sola og redusere innsyn, men la deg beholde utsikten og slippe inn dagslyset – samtidig!

Les mer
Designmarkise over veranda

Slik velger du markiser

Markiser sørger for både svale skygger på uteplassen og bedre inneklima på intense sommerdager. Med markiser kan du kjøre samme klassiske stil på alt fra verandadøra til terrassen. Her finner du gode tips om hva du bør tenke på i valget av markiser.

Les mer