&noscript=1 />

Markiseduker

Markiseforslag i farge grå

Fargevelger

Her får du et godt inntrykk av hvordan terrassemarkisen blir på huset ditt. Se hvordan de ulike fargene på på duken endrer helhetsinntrykket.

Les mer

Duker med selvrensende effekt

Selvrensende markiseduk Mot et lite tillegg kan du få selvrensende markiseduk. Den gir enda bedre fargebestandighet og mindre vanngjennomtrengning. I tillegg til dette gir den

Les mer

Allværsduker

Duker spesielt godt egnet for næringsdrivende Våre allværsduker er spesielt godt egnet for uterestauranter, utendørs salgsområder og tilsvarende. Disse er ekstra tykke, og i tillegg

Les mer

Over 160 ulike markiseduker

Kjells Markiser har noe for enhver smak. Vi har en kolleksjon på over 160 ulike markiseduker. Du finner garantert noe som passer for deg. Er du på jakt etter en tekstil du ikke finner her, så hjelper vi deg gjerne med å finne den. Alle våre konsulenter har god kjennskap til våre markiseduker. De hjelper deg med å finne den rette markiseduken for ditt hjem.

UV-beskyttelse

Alle våre duker består av minimum 290 g/m2 (290-370) 100 % gjennomfarget akryl. UV-beskyttelse avhenger av farge. Jo mørkere farge, desto høyere UV-beskyttelse.

Vi gjør oppmerksom på at fargegjengivelsen på en dataskjerm vil kunne avvike noe fra virkeligheten.