&noscript=1 />

Terrassemarkiser

Classic

Classic er med sitt eksklusive skrog og høye frontskinne en svært elegant markise.

Les mer
Terrassemarkise fra Kjells markiser gir skjerming fra solens varme, og holder deg tørr på regnfulle dager.

Nova terrassemarkise

Nova terrassemarkise er en eksklusiv markise til en konkurransedyktig pris. Duken er beskyttet i en halvkassett, som gir en lenger levetid på duken.

Les mer

Designmarkise med kassett

En liten og nett terrassemarkise som takket være et smart beslag kommer nærmere veggen enn andre modeller. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Les mer

Kassettmarkise

Kjells kassettmarkise er en solid og stilfull markise der markisearmer og –duk ligger helt innkapslet i kassetten. Lekkert utseende kombinert med optimal beskyttelse og lang levetid.

Les mer

Classic Light

Classic terrassemarkise kan brukes på terrasser, verandaer, uteserveringer, kiosker og butikker. Classic med vårt eksklusive skrog gir markisen et elegant utseende. Vi har over 160

Les mer

Designmarkise åpen

En åpen terrassemarkise med tradisjonelle gavler og et ekstremt kompakt design. Dette er en stilfull og diskret markise for den kresne.

Les mer

Spesialbraketter

Dersom man har utslående dører eller minimalt med høyde der markisen skal monteres, så må man benytte seg av spesialbraketter og spesialtak. Spesialbraketter forlenger markisens

Les mer

Terrassemarkiser gir behagelig skygge på dagtid og en lun atmosfære på kveldstid. De passer til alle type hus, og monteres enkelt i taket eller i veggen. Med tilpasset terrassemarkise kan du forvandle uteplassen til et ekstra uterom – enten det er på terrassen, balkongen eller verandaen.

Fleksibel og praktisk solskjerming

Fordelen med terrassemarkiser, er at de skjermer for været – når du vil. Det er ikke alltid man har behov for å dekke til uteområdet, og da kan det være fint å ha muligheten til å trekke markisen inn i fasaden.

Du bestemmer helt selv når terrassemarkisen skal være i bruk og ikke. Når den er trukket inn, vil duken kunne skjules i en kassett for flere av våre modeller. Det beskytter produktet og øker levetiden på duken, samtidig som det gir et delikat og ryddig uttrykk.

Elektriske markiser

Ønsker du å kunne styre komforten utendørs enklest mulig, kan du velge terrassemarkiser med motor. Ved hjelp av en fjernkontroll eller en app på mobilen, får du mulighet til å velge når markisen skal kjøres ut og når den skal inn igjen – kun ved hjelp et tastetrykk!

Det er også mulig å installere vindvakt med bevegelsessensor. Da vil markisen styres automatisk basert på hvor mye det blåser.

Få pris på din nye terrassemarkise!

Vurderer du en terrassemarkise? Vi kommer gjerne på gratis befaring og gir deg et uforpliktende tilbud basert på ditt behov. Finner du den rette løsningen for deg, leverer vi markisen ferdig montert.

Du kan lene deg tilbake med god samvittighet – vi fikser alt!