&noscript=1 />

Garasjeporter

Kjells Garasjeporter

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i høy kvalitet på nøyaktige mål.

Les mer

Hos oss får du skreddersydde garasjeporter ferdig montert. Vi leverer et stort utvalg produsert i Norge med høy kvalitet og etter lysåpningen i din garasje.

Det er mange muligheter for tilpassing av din garasjeport. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på “din” løsning.

Spar plass i garasjen

Våre garasjeporter tar opp minimalt med plass i og utenfor garasjen og gir deg full bruk av portåpningens bredde. Det er måten skinnesystemet er installert på bak garasjeåpningen som gjør disse garasjeportene ekstremt plassbesparende.

Stort utvalg og lite vedlikehold

Vi leverer tilnærmet vedlikeholdsfrie garasjeporter hvor det normalt bare en gang i året behøves å vaske porten, olje fjæren og bevegelige deler. Maling og lakk trenger du ikke å tenke på. Disse portene er virkelig laget for norske forhold! Vi har et stort utvalg av farger og uttrykk slik at du garantert finner porten som passer ditt hjem. Åpning og lukking gjøres enkelt med hjelp av torsjonsfjærer, og med motorisering og fjernkontroll får du økt komfort med ny garasjeport fra Kjells markiser.

Nyhet!

Nå får du mulighet for justerbart sidehengsel på alle våre garasjeporter.