&noscript=1 />

Innvendig solskjerming

Kjells designverktøy

Ta frem din kreative side og lek deg i vårt designverktøy. Her kan du velge blandt mange forskjellig romtyper, velg veggfarger og finn din favoritt blandt alle våre interørprodukter.

Les mer

Plisségardiner

Plisségardiner har meget gode solbeskyttende egenskaper, og beskytter godt mot både varmeinnslipp om sommeren og varmeutslipp om vinteren. Du kan få plisségardin på mål, slik at de passer perfekt inn i ditt hjem, og du kan selv tilpasse farge og stil slik du selv ønsker å ha det.

Les mer

Rullegardiner

Rullegardiner er en dekorativ og funksjonell form for solskjerming med mange fordeler. Dette er klassikeren som er mer aktuell enn noen gang.

Les mer

Lamellgardiner

Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming og er loddrett eleganse med god funksjon for store vinduer.

Les mer

Persienner

Persienner er solskjerming med lang levetid og høy teknisk kvalitet. Med dekorative design og mønstre i mange forskjellige farger, kan du individuelt tilpasse til den løsningen som passer best hjemme hos deg.

Les mer

Kjells motoriserte gardinskinne

Enkelt, uanstrengt og komfortabelt Stillegående Med motor betjener du dine gardiner uten anstrengelser med fjernkontroll og/eller bare ved å dra forsiktig i gardinen så kjører

Les mer
Myggnetting på skråvindu

Myggnetting

Myggnetting for vindu og verandadør Vår insektsnetting for montering i vinduer og verandadører er utstyrt med et fjær/kjede kontrollsystem der kjede brukes for opp- og

Les mer

Med innvendig solskjerming får du produkter som både skygger for sola og bidrar til det visuelle uttrykket i husets rom. De ulike produktene dekker ulike behov, derfor kan det være lurt å gjennomføre en enkel behovsanalyse. Klikk her for å laste ned et enkelt skjema som gir deg oversikt over hvordan du kan få behageligere bokvalitet.

Det er lett å gå seg vill i jungelen av interiørgardiner. Det enkleste og beste for deg er bare å sende inn skjemaet. Du vil da få en gratis befaring med gode råd og et uforpliktende tilbud på “din” løsning.